Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Android frissítés

(Témakör létrehozásának dátuma: 21-10-2019 04:51 PM)
444 Megtekintések
Dani654
Pioneer
Beállítások

Sziasztok!

Már olvastátok, hogy mely készülékekre lesz elérhető a legfrissebb Android frissítés:

https://hvg.hu/tudomany/20190927_samsung_szoftverfrissites_android_10_melyik_telefon?fbclid=IwAR2gzL...

Szerintem szuper, hogy nem kötelező a legújabb készülékkel rendelkezni ahhoz, hogy használhassuk az Android frissítéseit. Ti mit gondoltok?   

3 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Ha ez igaz, akkor oda és vissza vagyok 😍

Jelenleg egy A7 (2018)-at nyúzok és pont azon gondolkodtam az elmúlt hetekben, hogy vajon meddig húzza támogatással 😀

Az Android 10 izgalmasan új funkciói mellett rajtam kívül minden bizonnyal hatalmas örömmel fogják fogadni ezt a hírt a PlayStation 4 tulajok, akiknek a Remote Play szolgáltatás kiteljesedik ettől az operációs rendszer verziótól a DUALSHOCK 4 támogatás keretében. 🙂

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

kovala
Student
Beállítások

Hiszem ha látom. Ma dec.10-én még mindig október 1. biztonsági frissítés van a S9 telefonomon. 

0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Az S10-em már lefrissült, kissé még szokatlan de kezdem felfedezni és megszeretni :smiling-face: