Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies.
Dowiedz się więcej
Close
Witam
podczas poczatkowej konfiguracji pilot połączył sie z dekoderem UPC bez problemu można było sterować.
od jakis 2 dni nie potrafiłem na pilocie uniwersalnym samsunga włączyć info z dekodera wejście do dysku dekodera, więc postanowiłem go skonfigurować ponownie ale przy konfiguracji i zmianie kanału kanał gora, kanał dół pilot z dekoderem nie reaguje
czy ktoś wie jaki moze być problem
zamieniłem kabel hdmi, resetnołem dekoder, telewizora nie chce resetować bo strace wszystkie konfiguracje
pozdrawiam
@cypisek Czy w TV masz już najnowszy firmware wer 1318 ? Wygląda, na problem po stronie dekodera UPC może podaj, jaki to model dekodera ?
telewizor automatycznie sie aktualizuje dodatkowo sprawdzałem i nie ma zanych nowych plików. dekoder to horizon od UPC. dziwne ze wczesniej wszystko działało
@cypisek Ale dalej nie wiem, jaką masz teraz wersje firmware TV czy 1315, czy 1318 ?
Czy próbowałeś wpisać model dekodera DMC7002KLG2 ?
Pobierz aktualizacje z tej strony Klik i zaktualizuj, przez USB aktualizacja jest na samym dole też instrukcja jak to zrobić. Jak widać, że aktualizacja nie jest dostępna z poziomu TV, czyli OTA.
@cypisek Wygląda na problem z dekoderem.
@cypisek Czy udało się wymienić dekoder ?
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
46 | |
10 | |
6 | |
3 | |
2 |