Wsparcie

Open search

40ES6570S nie widzi żadnego WiFi

Navigator

U mnie na ES6800 był podobny problem,pomogła zmiana regionu wifi w menu serwisowym

Apprentice
Dziękuję, spróbuję .... z obserwawacji mojego problemu, zauważyłem iż zanik wifi, pojawia się nieregularnie tzn. raz łączy się , i ma pełny sygnał, a niekiedy ( kiedy potrzebuję) brak sieci.
Ale wczoraj znów, cały czas była sieć.
Natomiast jak uruchamiam tv, to nie ma sieci, po chwili pojawia się , hm ....i śmiga nawet płynnie na 4K..
Ale jak pochodzi jakiś czas na normalnych programach, czasami sieci brak...wygasa jak nie korzystam?
Zobaczę, jak Pan sugeruje, dziękuję i pozdrawiam.
Navigator

U mnie nie było w ogole wifi, ale spróbować nie zaszkodzi

Legend

@dekoder  Tak z ciekawości na jaki zmieniłeś region WIFI ?

@misior41  Czy ty nie masz problemu zasięgiem WIFI po  stronie routera ?





Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka. Założyłeś temat i Ci pomogłem ? Oznacz najlepszą odpowiedź jako rozwiązanie. Dla mnie to najlepsza motywacja



Navigator

Ojjj, teraz nie pamietam, ale jutro będę u córki, bo tam jest teraz ten telewizorek, to jak nie zapomnę  to sprawdzę 

Apprentice
Koledzy, nie wiem co jest grane, ale znów internet śmiga na pełnym sygnale- więc nic na razie nie ruszam, jak się znów sknoci, to zapewne zastosuję Wasze cenne porady...dziękuję Wam za poświęcony czas.
Będę dalej obserwował swój produkt i dam znać, jak się zachowuje.
Pozdrawiam...
RadekK Moderator
Moderator

@misior41, dobrze to słyszeć i oby tak pozostało!

 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!

 

Sprawdź nowy dział Wideo i podziel się opinią.
Autorzy z największą liczbą like