Support

Open search

Vervangen One Smart Remote door RVS versie

Apprentice

Hallo iedereen,

 

Ik heb mij een nieuwe Samsung QLed (QE55Q7F 2018) aangeschaft. De Prestaties van de tv is werkelijk fenomenaal en ook het design is super. Tv zelf is mooi afgewerkt en dergelijke echter stoor ik mij aan de One Remote Control. Deze is in zwart plastiek in tegenstelling tot de super gestroomlijnde RVS versie van de Q9. 

Mijn vraag: Kan ik een dergelijke RVS remote pairen met mijn Q7 en zo ja wat is de code van de RVS One Remote afstandsbediening? 

4 ANTWOORDEN 4
Superuser I
Superuser I
Het zal gewoon moeten werken

Ik heb hier trouwens een korte handleiding voor 't pairen gevonden (Engels):
https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00049119/
Apprentice

Dank u wel Sjors!

 

Er was geen enkel probleem met de huidige One Remote hoor; enkel is die in zwart plastic uitvoering. Ik had graag een One Remote in RVS uitvoering gekocht zoals standaard bij de Samsung QE55Q9F geleverd wordt. Mijn vraag is gewoon: Kan ik een One Remote in RVS apart kopen en die pairen aan mijn QE55Q7F? Zo ja, hoe kan ik die verkrijgen aub?

 

Alvast vriendelijk bedankt.

Superuser I
Superuser I
Ik zie geen reden waarom dat niet kan, ze zijn eigenlijk hetzelfde m.u.v. de behuizing

Verder heb ik even een zoekopdrachtje gedaan waar je 't kan kopen:
https://www.google.com/search?q=afstandsbediening+samsung+metaal&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwiZtIC3t...
Superuser I
Superuser I
Een extra linkje voor een product die ik heb gevonden in een webshop: https://123afstandsbediening.nl/Webwinkel-Product-196203155/Samsung-BN59-01265A-afstandsbediening.ht... (Geen ervaringen met de webshop, ik kan het simpelweg niet vinden op de Samsung site :p
Top Posters