Support

Open search

Ue75nu8000 tik in apparaat

Superuser II
Superuser II

Hi @Patrickengelbar,

 

Heb je alle vorige berichten gelezen?

Met name die van @JoeriS...


Groet, Dick
I don't know everything. Just trying to help...
First Poster

Hallo dick

 

ja heb ik zeker gelezen krijg alleen geen hoogte of er voor iemand een oplossing is gekomen 

Superuser II
Superuser II

Hi @Patrickengelbar,

 

Okay. De enige dat miss zou moeten weten is Joeri.

Die heeft zich hiermee bezig gehouden.

Ik heb hem in mijn vorige antwoord getagd (met @)

Zodoende krijgt hij het weer onder zijn aandacht..


Groet, Dick
I don't know everything. Just trying to help...
Highlighted
Black Belt 

Beste mensen, mijn excuses voor de lange stilte maar er was een tijd dat ik niks nieuws te melden had en dacht dat een bericht als "we zijn er nog mee bezig" weinig zou hebben toegevoegd. Die tijd is echter voorbij! Ik heb samen met de productspecialist gevallen verzameld waarbij men last had van tikkende TV's. Dit is naar Korea gestuurd en men is tot de conclusie gekomen dat er bij een bepaald aantal modellen een paar onderdelen vervangen dienen te worden om het tikken te verhelpen.

 

Dit wordt een aardig verzamelklusje maar ik zou het graag op me nemen om jullie hierin te ondersteunen. Mijn verzoek is dan ook om van jullie een privé bericht te ontvangen (klik op m'n naam > bericht verzenden) met de volgende gegevens:

 

- je naam, tel nr, email adres en huis adres;

- foto van de productsticker op de achterkant; (dit is essentieel aangezien daar het versienummer staat weergegeven)

- kopie van de aankoopbon.

 

Dan zorg ik ervoor dat onze reparatiedienst zsm contact opneemt voor een afspraak, zodat jullie in 2019 niet meer getikt worden van jullie TV's.


---------
Signature_Note9_Trans
"I'm just trying to make a buck, like everyone else."
- Tom Waits
First Poster

Hallo Youri 

 

 

dus de oplossing is dat ik mijn nieuwe tv van  1 maand oud nu al laat repareren.. vindt dit een beetje een rare oplossing kan die niet omgeruild worden vindt geen fijn idee dat als ik iets nieuw koop dat er dan al gesleuteld aan word 

 

mvg Patrick 

Explorer

@JoeriS dank voor je bericht hierover.

Ik zal de gevraagde gegevens zeker de komende dagen ff naar je versturen, maar... ik ben het eens met de gemaakte opmerking: waarom gaan we gloednieuwe tv's nu repareren? De meldingen zijn niet mis, er was ook niets mis met ons geld, meldingen zijn in de eerste maand na aanschaf gedaan... Ik verwacht dat Samsung goede nieuwe apparaten levert voor het geld dat betaald is en geen reparaties (met alle gevolgen van dien) uitvoert binnen dit debacle.

 

 

First Poster

Goedendag,

 

ik heb deze topic gelezen en zie dat de laatste berichten uit december 2018 komen. Ik heb sinds 3 weken een nieuwe ue55nu8000 en ook ik hoor de tikken. Ben hier natuurlijk niet tevreden over. Wat kan ik hier nog aan doen?

 

mvg lg

First Poster

 ik heb sinds een maand een  55NU8000 en ook last van het tikken, kan ik nog steeds gebruik maken van de boven genoemde oplossing?

Superuser II
Superuser II

Hi @k4rluk ,

 

Joeri is overgeplaats naar een andere afdeling binnen het bedrijf en neemt dus geen cases meer aan.

Voor vragen een PB sturen naar Moderators.

@Nick , @BruceH , @Tim , @NadiaL , @DanielU 

 

Klik op een naam en kies ‘EEN BERICHT VERZENDEN’.


Groet, Dick
I don't know everything. Just trying to help...
Apprentice
Dag iedereen, door hetzelfde probleem (Ue75nu8000 tik in apparaat) op dit draadje gekomen middels Google. Daar wij echte Samsung gebruikers zijn en de service kennen van Samsung hebben wij vooralsnog geen angst. Wij hebben de betreffende tv nu 1,5 maand en alles spanningloos gehad en het tikje komt daadwerkelijk uit de tv. Coolblue gebeld en er wordt van Samsung uit contact opgenomen. Ooit eens een isseu gehad na aanschaf van 5 maanden met een Samsung Lcd tv die strepende beelden gaf in 1080P in combinatie met een Ps3. De technische dienst van Samsung kwam langs, verving het moederbord, de tv heeft nog 6 jaar staan spelen. Wij hebben dus eenzelfde probleem, wellicht inderdaad een probleempje in deze serie? Dan toch blij een Samsung tv gekocht te hebben, ze hebben gelukkig een sterke service is onze ervaring.
Top Posters