Support

Open search

Sub pagina teletekst snel oproepen Q9 TV

Apprentice
Hoe kan ik als ik teletekst heb opstaan dan zijn er bij de meeste pagina`s sub pagina`s. Hoe kan ik met mijn remote controller snel naar een ander sub pagina gaan. Ik heb de luxe afstandsbediening maar heb ook de afstandsbediening met de normale knoppen erbij gekocht die makkelijker en sneller is. Ik heb dus de Samsung BN59-01265A afstandsbediening en de BN59-01268D. Soms heb ik ook als ik van zender wissel en ik dan meteen op teletekst zet de tv dan aangeeft "Niet Beschikbaar" terwijl dit dan gewoon een teletekst zender is. Ook heb ik dat je regelmatig als ik teletekst heb op staan je letters ziet veranderen omdat de film of wat er op de achtergrond speelt van beeldje verwisseld zie je dit aan de letters van de teletekst. Normaal zou je zeggen heb hem op teletekst pagina bijv. 101 staan dan is het beeld zwart met witte of gele letters maar je ziet ze dus iets lichter of iets donkerder worden. Heb de Q9 TV gekocht in november bij een Samsung dealer. Heb de laatste software erop staan. Samsung heeft al een harde reset op afstand gedaan maar probleem blijft bestaan. Hoe nu te handelen. Heb garantie en extra garantie erbij via de winkel.
4 ANTWOORDEN 4
Nick Moderator
Moderator

Ze hebben dus al aardig wat gedaan. Vanuit welke bron kijk je tv (decoder, CI+ etc.)? Verder denk ik dat m.b.t. het verwisselen er momenteel niet veel mogelijk is. Verder zie je als het goed is kleuren bij het snel door teletekst heen gaan, de kleuren op de afstandsbediening komen hiermee overeen.


---------
Signature-S10
"Changes call for innovation, and innovation leads to progress"
Apprentice

Hoezo al aardig wat gedaan? Van die kleuren snap ik ook wel. Maar een subpagina oproepen is nu dus gewoon afwachten tot die komt. Belachelijk dat dit niet (makkelijk) kan. Via CI+ module. De problemen die ik toen had en die ernu bij zijn zijn niet opgelost ook niet na de harde reset vanuit Samsung.

Nick Moderator
Moderator

Daarmee bedoel ik dat een deep reset al aardig ver gaat, wat dus betekent dat het lastig wordt meer te doen (qua troubleshooten). Het swipen naar nieuwe pagina's (subpagina's) is inderdaad niet mogelijk, dit blijft afwachten. Dat je soms het probleem hebt bij snel schakelen en dan teletekst openen, dat heeft te maken met de info die vanuit de provider komt, dit duurt dus blijkbaar soms íéts langer.

 

Dat de kleur zich aanpast heeft te maken met de backlight. Onze tv's hebben zones van backlight, deze wisselen blijkbaar nog mee ondanks dat je teletekst aan hebt staan. Ik ga het doorgeven als een issue zodat hier naar gekeken kan worden.


---------
Signature-S10
"Changes call for innovation, and innovation leads to progress"
Apprentice

Ik had voorheen een Sony Tv en daar was dat probleem niet met de teletekst. Melding - Niet beschikbaar. Maar als ik hem dan meteen op een andere zender zet en weer terug heb ik wel teletekst. Ik zit bij dezelfde Provider. Ik vind het jammer dat zo`n dure TV zoveel mankementen vertoont. Het lijkt gewoon snel een Tv op de markt brengen en dan enkele weken later weer een nieuw model. Ik kijk veel voetbal. Wat dan opvalt is als er een lange bal door de lucht gaat de bal een glazen bal achter de originele bal ziet gaan. Eigenlijk je hebt een beeld en daarover nog een beeld maar die is wat langzamer zo moet je dat voorstellen. Je ziet de bal niet goed zuiver qua pixel opbouw.

Top Posters