Support

Open search

Samsung QLED 2018; nóg mooier

Apprentice

Sind de nieuwe firmware voor mij Q9FN (fw 1134) lijkt het wel of die trager is geworden. Ik krijg regelmatig bij wisseling van bron een zandlopertje (ronddraaiend cirkeljte) in beeld. Zag ik daarvoor nooit.

Black Belt 

@BonesNL, ik kan in ieder geval bevestigen dat het dimmen/oplichten van scenes onderzocht wordt, hier zijn meerdere meldingen van binnengekomen en we willen graag zeker weten waar dit aan ligt voordat we klakkeloos monteurs rond gaan sturen. 

 

De ontwikkeling van Smart Things heb ik geen voorspelling van, dit is een functie die binnen Nederland nog in ontwikkeling is. Net als het toevoegen van de gebruikelijke apps, het laatste wat ik heb gehoord is wat ik hier ook gedeeld heb. Als ze al gemaakt zijn dan zitten ze nog in de test-fase, maar men is wel degelijk van plan om ze ook op deze modellen toe te voegen.

 

Blijft alleen je Bluetooth vraag nog over, heb je hier eerder melding van gemaakt? Zo ja, spijt het me dat ik hier overheen gelezen heb. Met welke Bluetooth apparaten heb je dit al geprobeerd?


---------
Signature_Note9_Trans
"I'm just trying to make a buck, like everyone else."
- Tom Waits
Explorer

Hoi joeri

 

met deze antwoorden worden we al maanden aan het lijntje gehouden door samsung.

 

bluetooth >> trackpad en toetsenbord

Black Belt 

De situaties rondom de apps en Smart Things gaan (grotendeels) buiten ons om, Internet of Things is in het algemeen nog in ontwikkeling maar de plannen zijn groots! De apps zelf worden niet door ons ontwikkeld waardoor het voor ons ook afwachten is wanneer die toe te voegen zijn.

 

Alleen het verhaal rondom het dimmen/oplichten is een soort van nieuw, hoe het nu wordt opgepakt in ieder geval. We hebben er meerdere meldingen van binnengekregen en dat voor een model waar dit technisch gezien niet voor zou moeten komen. Het wordt momenteel onderzocht en dit wordt zeer serieus genomen. 

 

Wat Bluetooth betreft, dit kan ook een compatibiliteits issue zijn, we doen ons best om onze TV's met zoveel mogelijk apparaten van andere fabrikanten te laten werken maar dat lukt nooit voor de volle 100%. Heb je toevallig ook een Bluetooth koptelefoon/speaker, of ken je iemand met eentje die je op je TV zou kunnen testen? Of eventueel een ander type/merk toetsenbord. 


---------
Signature_Note9_Trans
"I'm just trying to make a buck, like everyone else."
- Tom Waits
Apprentice

Balen, maar ook fijn om te lezen dat ik niet de enige ben waarbij het beeld dimt/licht wordt bij het afspelen van media. Ik baal hier ontzettend van dat dit bij zo’n dure tv gebeurt. Heb de TV nu een week, heb al diverse media bronnen geprobeerd, maar het blijft terugkomen. Wat te doen? Mvg, Jeroen

 

ps. Ik heb een QE65Q8F 2018

Apprentice

Overigens, met bronnen bedoel ik andere bronnen dan mijn KPN TV box. Als ik gewoon naar TV kijk via KON interactieve tv dan heb ik geen last van dimmen/oplichten. Dat geneurt alleen bij het kijken. An externe content via usb sticks en harddisks. 

Explorer

Heb jij mazzel, bij de Q9 wel last.

 

Wen er maar aan, samsung reageert helemaal nergens op.

 

Zie net de Expert folder, wel duidelijk dat ze van deze toestellen af proberen af te komen. ff 1000 euro er af. En gewoon reclame blijven maken voor dingen die niet werken.

Apprentice

ja klopt vind dit ook verdacht dat ze plots nu zoveel korting er op geven en het toestel is nog geen half jaar uit ze weten dat er veel mensen problemen mee hebben en daar door voelen ze natigheid en proberen ze er vnaf te graken lol voor mijn nooit geen qled meer ze zeggen dat het het dim probleem van subs  aan het onderzoeken zijn maar geloof hier niks van probleem zal gewoon nooit opgelost graken want het is vreemd dat dit ook zo lang duurd ze hebben hun klanten goed liggen ik heb mij dan maar een LG OLED gekocht prachtig toestel geen enkel problemen mee :-)

Highlighted
Apprentice

Sinds een week de QE65Q8F in huis en hetgeen wat hier boven staat wat betreft het dimmen etc. kan ik allemaal bevestigen.

Voor zo'n dure TV snap ik niet dat er zoveel (onopgeloste) problemen zijn. Ik ben al dagen bezig om diverse beeldinstellingen te gebruiken en heb ook de nieuwste firmaware geinstalleerd, maar ik blijf me echt dood irriteren aan het beeld. Wij kijken veel voetbal, maar ik me 90 minuten lang te ergeren aan het beeld (en soms helpt de kwaliteit van het voetbal ook niet mee, maar daar zal ik Samsung niet de schuld van geven )

 

Probleem ook gemeld bij Samsung, maar geen reactie. Maar daar ga ik ook niet meer op wachten. Zit nu nog binnen de 14 dagen, dus hij gaat gewoon terug.

Explorer

Sinds gisteren nieuwe firmaware 1240. Nog steeds probleem oplichten en dimmen.
Zie  mijn post  voor alles wat ik getest heb in deze firmware update.

 

@KrisDB, lucky you, ik kwam er te laat achter... 

Top Posters