Support

Open search

QE55Q9F geeft gecodeerde zenders niet weer I34-9 melding

First Poster

Heb deze mooie Qled gekoct maar geeft de gecodeerde zenders van ziggo niet weer. Ziggo gebeld en ondanks dat ik al een CI+ 1.3 cammodule had hebben ze toch een nieuwe + smartcard opgestuurd. Na activatie geeft tv nog steeds de gecodeerde zenders niet weer.   Heb 2 cammodules +smartcard en deze werken beiden wel in mijn andere Samsung tv van 2016 > ligt dus echt aan de tv.

Tv al paar keer gereset. Zenders laten zoeken zonder module en daarna module erin helpt allemaal niet.

Iemand tips want sta op het punt de tv terug te sturen.

3 ANTWOORDEN 3
Nick Moderator
Moderator

Dat is natuurlijk niet best, laten we meteen een aantal dingen testen! Ten eerste: wat is de volledige modelcode van jouw tv? Deze vind je op de sticker op de achterkant van de tv.

 

Als je naar de interface instellingen gaat (Menu → Zenders → Algemene interface), zie je dan wit of grijs? Zijn de instellingen dus beschikbaar of 'greyed out'?

 

Laat maar weten! Met bovenstaand info kan ik meer voor je bekijken.


---------
Signature-S10
"Changes call for innovation, and innovation leads to progress"
First Poster

Ik heb vorige week Samsung beheer op afstand gebeld en afspraak gemaakt voor afgelopen zaterdag. Word gebeld en dan geeft men aan dat hun beheersysteem storing heeft dus moest er een nieuwe afspraak voor deze week gemaakt worden !!

 

Heb dit niet afgewacht en tv retour gezonden.

Nick Moderator
Moderator

Dat is jammer om te lezen maar natuurlijk altijd een optie die je hebt. Als je in de toekomst toch nog vragen hebt dan lees ik het graag.


---------
Signature-S10
"Changes call for innovation, and innovation leads to progress"
Top Posters