Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies.
Dowiedz się więcej
Close
@MarcinS_83, na oficjalnym forum nie udzielamy porad związanych z aplikacjami, które mogą naruszać warunki gwarancji. Poczekaj cierpliwie. Podejrzewam, że ktoś się zgłosi do Ciebie na PW.
@nismo a powiedz mi proszę, czy w serwisie ze względu na pochodzenie mojego telefonu, które rozszyfrowałeś jako Zjednoczone Emiraty Arabskie nie odmówią mi instalacji oprogramowania?? z góry dziękuje za odpowiedź.
@MarcinS_83, pochodzenie telefonu nie powinno mieć znaczenia. Przynajmniej nie spotkałem się z odmową wykonania usługi z tego powodu. Usługa jest odpłatna i nie powinno być żadnych problemów ze zmianą wariantu. Jeżeli się zdecydujesz to daj znać czy wszystko się udało.
@MarcinS_83, jestem zaskoczony. Widocznie do tej pory użytkownicy, którzy szukali pomocy na forum posiadali telefony z europejskiej dystrybucji i dlatego nigdy nie było problemu ze zmianą wariantu. Przykro mi, że nie udało się załatwić sprawy w oficjalnym serwisie. Niekiedy telefony kierowane na inne rynki niż europejski posiadają nieco inną specyfikację techniczną i obawiam się, że w takim wypadku może okazać się, że zmiana wariantu na XEO będzie niemożliwa. Pozwolę sobie zawołać użytkowników @Szewcu72 oraz @vdsl2. Może będą w stanie udzielić więcej informacji w tym temacie.
@MarcinS_83 Czy telefon jest widoczyny w aplikacji Smart switch na PC?
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
48 | |
24 | |
17 | |
15 | |
12 |