Wsparcie

Open search

Ładowanie A40

Highlighted
ROZWIĄZANE
Just Browsing

Witam,  mam problem z ładowaniem w moim samsungu a40, gdy podlaczam ładowarkę wyskakuje, że jest szybkie ładowanie, programem ampere sprawdziłem z jaką mocą ładuje,  na początku dochodzi nawet do 2500mA, ale po chwili spada i średnia wychodzi 1200mA, zmiana ładowarki, kabla i w różnych miejscach gniazdka nic nie zmienia. Wydawało mi się że szybkie ładowanie stoi na poziomie 3300mA. Z góry dziękuję za odpowiedź. Screenshot_20190803-092718_Ampere.jpg

 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
Superuser I
Superuser I

@Volumix, zerknij do tej wiadomości, w której znajdują się informacje dotyczące szybkiego ładowania. Wygląda na to, że przy włączonym wyświetlaczu nigdy nie uzyskasz wartości szybkiego ładowania.


Korzystaj z forum wygodnie i komfortowo - oto kilka dobrych praktyk!
Doceniaj i bądź doceniany. Kliknij w przycisk polubienie lub rozwiązanie tematu, aby docenić innych!
3 ODPOW. 3
Superuser I
Superuser I

@Volumix, zerknij do tej wiadomości, w której znajdują się informacje dotyczące szybkiego ładowania. Wygląda na to, że przy włączonym wyświetlaczu nigdy nie uzyskasz wartości szybkiego ładowania.


Korzystaj z forum wygodnie i komfortowo - oto kilka dobrych praktyk!
Doceniaj i bądź doceniany. Kliknij w przycisk polubienie lub rozwiązanie tematu, aby docenić innych!
Just Browsing
Ok, wszystko jasne, dziękuję za odpowiedź, wcześniej miałem OnePlusa i nie miałem takiej sytuacji. Ale jak jest to niestety norma w samsungach, to temat do zamknięcia
Superuser I
Superuser I

@Volumix, nie ma sprawy. Jeżeli ktoś jeszcze będzie miał jakieś ciekawe informacje dotyczące szybkiego ładowania to z pewnością dopisze się do tego wątku.


Korzystaj z forum wygodnie i komfortowo - oto kilka dobrych praktyk!
Doceniaj i bądź doceniany. Kliknij w przycisk polubienie lub rozwiązanie tematu, aby docenić innych!
Autorzy z największą liczbą like