Támogatás

Open search

ue46h7080 csatornalistát nem menti le

Apprentice

Üdvözlet, Sziasztok!

 

Bécsben előfizettem a gis-nél, de nem jön le minden csatorna. 87-ből 18. Kaptam egy levelet, h hol tudom letölteni usb-re a csatornalistát. Letöltöttem, importálás pendriveról, csinálja , csatornák törlődnek, automatikusan tv ki be kapcsol viszont utána kikéne választanom az scm. fájlt állítólag, de csak kiírja, hogy nincs egy csatorna sem elindítom az automatikus hangolást?. Miért nem nyitja meg vagy dobja fel a lehetőséget, esetleg menti el a csatornákat? Eleve azt írja, hogy az usb nincs fájl, üres. Számít a pendrive mérete, esetelg a 16 gb nem jó?

Köszönöm a segítséget: Edina

6 VÁLASZOK 6
MónikaSz Moderator
Moderator

Szia,

 

Próbálj teljesen üres USB adathordozót, amit előtte FAT32 vagy NTFS formátumba formázol. Amúgy pendrive esetén nincs korlátozás annak méretét illetően.

 

Üdv,

 

Apprentice

Kedves Mónika!

Formáztam mindet előtte, fat32-be és ntfs-be is kipróbáltam (az utasítás fat32 ír), 2 gb 4gb 16gb pendriveokkal. 

Azért köszönöm a választ!

Szép estét!

Superuser I
Superuser I

Szia!

 

Érdemes lehet ellenőrizni a TV-n az országkódot, mert előfordulhat hogy az osztrák adókat azért nem ismeri fel, mert magyarra van állítva a készülék. Ha jól tudom, akkor a területi azonosító az SCM fájlban is szerepel. 

 

Ezt a Beállítások / Rendszer / Beállítások menüpont alatt találod. Itt kérni fog egy PIN kódot, ami gyárilag 0000 vagy 1234. Ezután kiválaszthatod a nyelvet és az országot.

 

Üdv,

Ádám

Apprentice

Kedves Ádám!

Igen scm. Osztrákra van állítva, így is mintha üres lenne a pendrive. Automatikus keresésnél kipróbáltam a terrestrisch-t és a kábelt is. Németet is kipróbáltam. Kábelen bejön 299 adó abból 18 nem kódolt, viszont nekem 87-nek kéne lennie. Rtl, vox meg sem jelenik pedig kéne, pl. Tlc-nek mennie kéne, de ott azt mutatja kódolva van hiába is jelenik meg. Szomszédok mondták, h vegyek egy thomas dobozt hozzá, nekik azóta az 5 csatrona helyett bejön sokkal több. Vettem, lett plusz 2 csatornám, meg amik voltak azok hd-ben is bejönnek, ennyi változott

 

Köszönöm neked is a választ! 

Üdvözlettel:

Edina

KittyM Moderator
Moderator

Szia @BaloghEdina ! 

 

Amennyiben a leírt lépéseket már elvégezted, szerintem jelezd az ügyfélszolgálat részére a tapasztaltakat (az alábbi elérhetőségek egyikén), egy távkezelés során a technikusnak lehetősége van további beállításokat végezni  és a tévé működését leellenőrizni.

 

üdv. Kitty 

Apprentice

Kedves Kitty!

Rendben, köszönöm szépen. 

Szép estét!

Edina

Legelismertebb szerzők