Támogatás

Open search

szerver nem található

First Poster

A tv tipusa UE46D6570WSXHH vers.03. Emlékeim szerint a 2016-os youtube támogatás megszünése óta nem használható az internet.  A szolgáltató UPC, Ipv4 protokoll van beállítva. DNS-t UPC adja, 213.46.246.53 .

Internet kapcsolat van , google kereső működik, megtalálja az oldalakat, de ha specifikusan rákattintok egy oldalra azt nem tölti be, hanem "szerver nem található" üzenet jelenik meg. Minden oldalnál!

firmware-t frissítettem 001018-ról 001028-ra, smart hub-ot reseteltem, dns-t átállítottam 8.8.8.8 ill. 8.8.4.4 -re, próbáltam kábeles csatlakozást is, de nem hozott eredményt. Egy másik ,nem samsung tipusú tévém, ugyanezen a hálózaton, kifogástalanul működik!

2 VÁLASZOK 2
Helping Hand

Szia!

 

Iyen esetben javasolt megnyitni a Webböngészőt, majd a Beállítások-Általános-Alapért. visszaállítása útvonalon a böngésző visszaállítását elvégezni.

 

Amennyiben ezt követően is tapasztalható a jelenség, szükséges az Exit gomb hosszan tartó lenyomásával egy teljes gyári visszaállítást elindítani.

 

Üdv!

Highlighted
First Poster

TiborL!

Köszi a választ. Elfelejtettem írni, hogy ezek is megvoltak. Még annyi adalék, hogy nálam az ékezetes betűk miatt a kezdetektől Észtország volt beállítva, így működött éveken át. Megpróbáltam átállítani Mo.ra -semmi , UK semmi , csak annyi változás, hogy UK-n alapból nem a Google, hanem a Yahoo jött be, de ugyanazt az üzenetet írta ki.

Úgy látom külföldi fórumokon is rengetegen jelezték a hibát, és nem találtak -én legalább is nem olvastam-megoldást.

Üdv.

Legelismertebb szerzők