Támogatás

Open search

Ue43nu7122 hbo go kilép

Helping Hand

Szia!

 

Információim szerint a megjelölt típus nem került hivatalos forgalomba Magyarországon, ezért nem található hozzá teljes körű támogatás a weboldalunkon sem. Javasolt információt kérni a bolttól, hogy milyen országból szerezték be a tévét és felvenni a kapcsolatot az adott ország Samsung képviseletével a frissítésekket illetően.

 

Egyébként, ha csak a HBO alkalmazással tapasztalható a rendellenesség, akkor nem a tévékészülék meghibásodása miatt jelentkezik, mivel ha a tévé bármilyen szoftveres vagy hardveres alapon hibás lenne, az kiterjedne a teljes Smart felültre, tehát a jelenséget az alkalmazás okozhatja.

 

Üdv!

First Poster

Szia,

 

Köszönöm a gyors választ. A TV nem szürke importos, hanem a székesfehérvári Mediamarkt-ból való. Nem tudom milyen infoval bírnak az ottani eladók, esetleg megpróbálom. Bármi egyéb ötlet jó lehet, vagy valami forrás, ahol fw letölthető.

Köszönöm mégegyszer,

Árpi

First Poster

Szia. Szerintem tipusfuggetlen a frissetes szedd le 7022re vagy barmilyen tipusra es kovesd az elozoleg leirtakat. Nekem bejott. Es egyben koszonom a gyors es haaznos valaszokat.

First Poster

Kedves TiborL!

 

És ha a televízió dobozán lévő matricán forgalmazónak a Samsung Magyarország van megjelölve akkor a magyarországi Samsung képviselethez forduljak a frissítésekkel illetően?

 

Gondolom csak forgalmazza a Samsung Magyarországon ezt a modellt is, hogyha garanciát is kaptunk rá, vagy ha nem akkor az meg érdekes, hogy a hazai nagyobb boltokban megtalálható a termék.. Extreme Digital, Media Markt, Auchan és még sorolhatnám...

 

Nekem is ugyan ez a problémám az 55nu7023-as tv-re letöltött HBO GO alkalmazással, hogy random kilépked.

 

A 7022es frissítését meg nem merném rárakni.

 

 

 

First Poster

Turcsi 87, 

Teljesen igazad van, érdekes ez a helyzet, nem is tudtam teljes válaszként elfogadni a korábban irttat. Viszont én bátrabb voltam, és letoltotottem az ugyb nem pontosan azt, de a szériához tartozó firmwaret. Minden rendben lwzajlott a frissítés során, azóta az hbo is rendben. Közben egy másik kérdés. Korábban ugyan nem néztem a tv adatlapjat, de ezzel a modellel nem lehet time shift és felvételeket csinálni? 

Highlighted
First Poster

atoth73hu,

Én sem találkoztam ezekkel a lehetőségekkel sajnos. :/

 

Én várok még pár napot, hátha bekerül a hazai forgalmazásba a tv.

 

Ha nem akkor a 7022es frissítését megpróbálom én is.

 

És köszönöm a tippet.

Helping Hand

Szia!

 

Örülünk, hogy a frissítés megoldotta a kellemetlenséget.

 

A 2018-ban kiadott tévékészülékek közzül a 7400-as szériától kezdődően van Time Shift vagy PVR támogatottság, ami lehetővé teszi a csatorna rögzítést.

 

Üdv!

First Poster

55nu7023 tipus ugyan ez a gond de nincs újabb frissítés.mit lehet tenni ilyenkor?

First Poster
Szia stage!

Nekem is 55nu7023-as van és az 55nu7022-es frissítését töltöttem le a samsung oldaláról. A korábbi hozzászólások között megtalálod hogyan lehet felrakni pendrivera. Nekem tökéletesen működik azóta és nincs baj a HBO GO-val, meg úgy semmivel... szerintem gyorsabb is lett a tv.
Observer

Szia

 

Neked sikerült megoldani a problémát? 

Hogyan?

 

Köszi a segítésget előre is.

 

Üdv: Balázs

Legelismertebb szerzők