Támogatás

Open search

UE55MU6102 screen mirroring

Highlighted
New Member

Sziasztok,

 

Asztali pc-ről szeretnék screen mirroringot a fenti tvre. A számítógép látja mint kijelzőt, el is indul a kapcsolódás de megszakad mindenféle hibakód nélkül. A tv és a pc is egy wifi hálón van. Valakinek van ötlete hogy mi lehet a megoldás? 

Telefonról működik, valamint ha egy filmet küldök ki rá azt lejátsza. De mint másodlagos képernyő nem műküdik.

 

Köszönöm.

2 VÁLASZOK 2
Helping Hand

Szia!

 

Az álltalad tapasztalt jelenség azzal magyarázható, hogy a honlapon található Smart View specifikációknak megfelelően (http://www.samsung.com/hu/support/smartview/) az alkalmazás kizárólag 2016-ig volt elérhető számítógépekre vagy notebookokra.

 

2016-tól kizárólag mobileszközök esetén tudjuk garantálni a megfelelő működést.

 

Üdv!

First Poster

Vagyis továbbá használhatatlan. Pl én 2019. Áprilisig kényelmesen használtam mobilról tvre a screen mirror-t. Májustól a tv letöltött egy hivatalos frissítést,azóta csak fèl percig tükrözi a képet és mindenki erről panaszkodik. Vissza lehet állítani arra a gyári beállításra a tv-t mint amikir kihoztam a gyárból? Mert a telefonra már nem tudom visszarakni a 8

0-át,helyette ezt a butított 9es kell használnom,kár,h engedélyeztem ezeket a butító frissítéseket. Érdekes huawi mobilok tökéletesen tükröznek tv-re,iphone,samsung és a többi csak fèl percig. Ne frissírsetek,nem éri meg. A bixbym egy pólyásbaba lett. Wake up at 8.14et 8.40nek veszi bárhogy mondom neku,rengeteg degradálást okoz egy gyári tökéletes szoftvernek a frissítés!!!

Legelismertebb szerzők