Támogatás

Open search

UE50MU6102 (és az összes 6-os széria) PIP

Apprentice

Az lenne a kérdésem, hogy miért van egy ilyen egyszerű, és népszerű funkcó, mint a PIP kihagyva a mostani tévékből? Régebben ez egy alap dolog volt, most meg alig találok olyan tv-t, amiben megtalálható. Van rá esély, hogy esetleg a Sony példáját követve egy frissítéssel visszakerül, mivel nekem (és szerintem sokan másoknak is) nagyon hiányzik ez a funkció, köszönöm!

14 VÁLASZOK 14
Helping Hand

Szia!

 

Biztosíthatunk róla, hogy javaslatodat rögzítjük a rendszerünkben, hogy fejlesztőinknek is rálátásuk legyen a felhasználói igényekre és ennek megfelelően alakítsák ki a jövőben érkező frissítések tartalmát.


Üdv!

New Member

 Igen, a probléma valós, én számítógép monitornak használom, és gyakran jól jönne pip egy TV, vagy egyéb médiatartalom.  Tehát csatlakozom téma felvetőjéhez, és én is szeretnék igénybe venni egy ilyen jellegű frissítést.

Előre is köszönöm !

Helping Hand

Szia!

 

Természetesen a te észrevételed és javaslatod is rögzítjük rendszerünkbe. Bízunk benne, hogy hamarosan kivitelezhető lesz a funkció használata.

 

Üdv!

Apprentice

Én is bízok benne, de sajnos tudom, hogy úgysem lesz belőle semmi... Álmomban nem gondoltam volna, mikor megvettem ezt a készüléket, hogy nincs benne ez a funkció, mivel már sok sok éve alap funkciónak számított, nem is értem miért hagyták ki a szoftverből... Pedig nekünk játékosoknak nagyon is kellene, így megoldható játék közben mondjuk a Forma 1 futam fél szemmel való követése/hallgatása, de egy-egy unalmas grindelésnél/farmolásnál is jól jön, ha közben tvzhet az ember...

Helping Hand

Szia!

 

A szoftver frissítés minden esetben az ügyfelek visszajelzése alapján kerül fejlesztésre, annak érdekében, hogy növeljük az ügyfélélményt,  reméljük hamarosan ismét igénybe vehetet a PIP funkció használatát.

Apprentice

Ha valóban így lesz, akkor tényleg megemelem a kalapom az ügyfélmegtartó törekvések előtt. Körül-belül mennyi idő múlva számíthatunk erre a frissítésre, mennyi egy ilyennek az átfutási ideje? Köszönjük!

Helping Hand

Hivatalos információval egyelőre nem rendelkezünk a frissítések megjelenésével kapcsolatosan. A https://www.samsung.com/hu/support/model/UE75MU6102KXXH/ liken nyomon követheted honlapunkon az új szoftverek megjelenését a Letöltések fül alatt.

Apprentice

Értem, köszönöm, ezt a linket már ismerem. És ha már felhasználói visszajelzés, akkor jelezném, hogy örülnénk neki, hogy ha egy frissítés megjelenésekor közzétennék az új firmware által tartalmazott változásokat/javításokat/új funkciókat, mint ahogy a többi gyártó teszi, köszönjük!

Apprentice

Csatlakozom azokhoz akik szeretnének PIP -et használni. Előző tv-m egy F6400 3D tv volt, nagyon jó volt, hogy pc használat közben tudtam tv adást nézni/hallgatni miközben dolgoztam. Most sem lenne rossz. Hajrá a fejleszőknek.

Legelismertebb szerzők