Támogatás

Open search

UE40ES6200 Wifi probléma.

First Poster
Üdv.Érdeklődnék online segítség után.Ugyanis a wifi a fent említett típusban nem akar látni hálózatot,próbáltam hotspottal és úgy sem.Viszont lan kábelen működik.Próbáltam frissíteni a tvt de azt írja a legfrissebb szoftver van rajta,de ha megnézem a verziószámot az viszont régi frissítés.Segítséget előre is köszönöm.
1 VÁLASZ 1
Highlighted
MónikaSz Moderator
Moderator

Szia,

 

Megpróbálhatsz első lépésként egy szoftverfrissítést.  A frissítő fáljt a következő linkről töltheted le: https://www.samsung.com/hu/support/model/UE40ES6200QXZT/ Ezt egy teljesen üres, FAT32-es fájlrendszerűre formázott USB pendrive-ra szükséges rámenteni, majd a televízió USB portjába csatlakoztatni. Amennyiben a készülék nem ajánlja fel automatikusan a frissítést, a Menü - Terméktámogatás - Szoftverfrissítés - USB-ről útvonalon manuálisan is elindítható a folyamat.

 

Ha frissítés után is ezt tapasztalod, próbáld elvégezni a gyári visszaállítást (Menü - Terméktámogatás - Öndiagnosztika-Viszaáll., alapértelmezett  PIN:0000).

 

Végül, ha a fentieket megtetted és továbra sem látja a tévé az elérhető hálózatokat, akkor ez Wifi modul hiba lesz és szükséges a szervizes kivizsgálás.

 

Üdv,

Legelismertebb szerzők