Támogatás

Open search

UE32D55000 LED TV ki és be kapcsol magától

Highlighted
First Poster

A UE32D55000 led tv-nk magától bekapcsol és kb 10 mp után kikapcsol és utána újra be és így tovább... 

Próbáltam az öndiagnosztikát elérni, de mivel egy idő után kikapcsol nem tud lefutni sem. Mi lehet a probléma oka és hogy lehet megjavítani?

 

köszönöm

 

6 VÁLASZOK 6
Helping Hand

Szia!

 

Próbáld meg egy áramtalanítást követően, minden kölső forrást lecsatlakoztatva elindítani a Visszaállítást a távirányítón az Exit gomb hosszas lenyomásával.

 

Amennyiben ez sem kivitelezhető, vagy a visszaállítást követően is tapasztalható a jelenség, egy márkaszerviz tud segíteni.

 

A  közel eső márkaszervizek elérhetőségét az alábbi linken tekintheted meg:

 

https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/

 

Üdv!

New Member

a samsung smart tv ki/be kapcsolódási hibája kiküszöböléséért a szerviz 32000-35000 forintot kér

Reális?!?

Helping Hand

Szia!

 

Amennyiben egy hivatalos szerződött márkaszerviztől kaptad az árajánlatot, akkor mindenképp a megfelelő összegekről tájékoztattak munkatársaink.

 

Üdv!

New Member

Hasonló a történet nálam is: ki- és bekapcsol magától, távirányítóra és a TV található gombokra nem reagál. Több órás teljes áramtalanítás és az összes kábel kihúzása után sem változik semmi. Ésszerű költséggel (10eFt alatt) javítható, vagy kuka?

First Poster

Üdvözlöm . Ma arra értünk haza , hogy a 37d5500 magátol ki- be kapcsolgat. Semmilyen áramszünet vagy bármi külső beavatkozás nem érte. ( ip camara rögzítette az esetet) Több forumon olvasható ez a hiba / panasz. Mi a samsung állaspontja , mivel nem egyedi problémáról beszélünk. Várom valaszukat. Zsidei Csaba

KittyM Moderator
Moderator

Szia @csab0706 ! 

 

Amennyiben elég hosszú ideig marad bekapcsolva a készüléket minden képpen ellenőrizd le, hogy a legfrissebb szoftver van-e rajta (ez a 1027.0 verzió), amennyiben egy előző verzió van a készüléken, akkor innen van lehetőséged letölteni https://www.samsung.com/hu/support/model/UE37D5500RWXXH/ és pendriveról frissíteni a tévét.

 

Ez egy *.exe kiterjesztésű szoftver. Ezt futtatva egy mappa jelenik meg a számítógépen, amelyet egy teljesen üres, FAT32-es fájlrendszerure formázott USB pendrive-ra szükséges rámenteni, amelyet a televízió is felismer, majd az eszközt a televízió USB portjába csatlakoztatni. Amennyiben a készülék nem ajánlja fel automatikusan a frissítést, a Menü-Terméktámogatás-Szoftverfrissítés-USB-rol útvonalon manuálisan elindítható a folyamat.

 

Abban az esetben, ha a jelenség folyamatos akkor indokolt lenne a készüléken egy áramtalanítást elvégezni és ha ez nem oldaná meg, indokolt a szervizes kivizsgálás. 

A közel eső szervizpontok  elérhetőségére a http://www.samsung.com/hu/support/servicelocation/ linken kereshetsz rá.

 

üdv. Kitty 

Legelismertebb szerzők