Támogatás

Open search

Tv Samsung smart internet probléma

First Poster

Üdv:samsung ue40es6100 típusú tv nem tud rácsatlakozni a routerre v ha véletlenül megtalálja akkor ledobja. Talán szoftver problem lehet? 

9 VÁLASZOK 9
Helping Hand

Szia!

 

Első sorban ajánlatos lenne tesztelni az internet kapcsolatot LAN(internet) kábellel és mobil hotspottal, fontos tudni azt is, hogy tévékészülékek esetében max 4-5 méterre javasolt elhelyezni a routert, illetve fal vagy nagyobb torlasz (pl. nagyobb szekrény) ne legyen a két eszköz között.

 

Továbbá a Menü-Terméktámogatás-Samsung ügyfélszolgálat menüponton belül elleőrizheted, hogy naprakész szoftververzió fut a készülékeden vagy sem, a 2008.0-ás verzió a legfrissebb ami erre a típusra elérhető. Amennyiben eltér a verziószám a honlapunkról letöltheted a frissítő fájlt az alábbi linkre kattintva: http://www.samsung.com/hu/support/model/UE40ES6100WXXH és egy USB eszközről tepelítheted azt.

 

Abban az esetben ha LAN kábellel és hotspottal sem jön létre a kapcsolat illetve a szoftver verzió is a legfrissebb, márkaszervizeink egyikénél ajánlatos kivizsgáltatni a készüléket.

 

Az alábbi linkre kattintva tekintheted meg márkaszervizeink elérhetőségeit: http://www.samsung.com/hu/support/model/UE40ES6100WXXH

 

Üdv!

Apprentice

Szintén ebben a cibőbe jártam több éven keresztül,hogy még a kedves SAMSUNG  ügyfélszolgálat se tudott segíteni!!  Külfödi oldalon talátam megodást, és lám azóta sikeresen működik HURRÁ)

 

kikapcsolt állapotba lépjünk bele a szervízmenübe. (egymást követően) 

INFO - MENÜ - MUTE - POWER egymást követően

serice menübe lefele nyillal menjünk 

CONTROL (2) - SUB OPTION (2) - WIFI REGION E betüt állítsuk A betüre. kikapcs vissza és ezt követően állítsuk be az internetet.

Nekem bevált. 

New Member

Üdvözlöm Nem müködik az internet a samsung 32J5500-as tévénken a szervíz menüt sikerült megnyitani de a wifi beállítást nem találom Sub option- után nekem nem hozza fel a wifi beállítást segítséget kérek köszönöm

New Member


Üdvözlöm Nem müködik az internet a samsung 32J5500-as tévénken a szervíz menüt sikerült megnyitani de a wifi beállítást nem találom Sub option- után nekem nem hozza fel a wifi beállítást segítséget kérek köszönöm
Címkék hozzáadása
BeataV Moderator
Moderator

Szia,

 

A leírtakra megoldást jelenthet a szoftverfrissítés. A megjelölt készülékre a legfrisebb szoftververzió a 1530.1. Ha a készülékeden ennél korábbi verzió található, akkor lehetősége van elvégezni a frissítést USB-n keresztül.

 

Erről a linkről tölthető le a frissítő fájl: https://www.samsung.com/hu/support/model/UE32J5500AWXXH/

 

Abban az esetben, hogyha LAN kábel segítségével sikerül internetre csatlakoztatni a készüléket, akkor Ügyfélszolgálatunkon lehetőségünk van Távkezelést rögzíteni. Technikusunk egy előre egyeztetett időpontban rácsatlakozhat a tévére, és ellenőrizheti a hálózati beállításokat.

 

Üdv!

Observer

Köszi!

Igy lett jó nekem is. Ahogy  

Üdv:Czifraj

Observer

.

Apprentice

Szuper! köszi a visszajelzést. 

First Poster

Szia, én mindent megcsináltam, de ezek után sem működik :/ 

Legelismertebb szerzők