Támogatás

Open search

TV fali konzolra szerelés

New Member

Segítségüket kérem, hogy az UE32N5002 modellszámú televíziómat falra szeretném szerelni. A készülék hátulján lévő 4 lyukba milyen méretű csavarral tudom rögzíteni a konzolt, rögzítem a falra?
Másik két Samsung TV készülékemen 8-as méretű csavarmenetek vannak, ezen a készüléken csak mélyebben vannak kis méretű menetek. Félek, rögzítéshez ez kevés...
Köszönöm a válaszukat  

4 VÁLASZOK 4
Superuser II
Superuser II

Ha minden igaz, akkor a TV-jén VESA 100 szabványú rögzítési pontok vannak. Ezekhez M4x45mm-es csavarok kellenek, plusz a TV-hez való műanyag távtartók. Úgyhogy azok a "pici" csavarhelyek lesznek azok.

(Amúgy meglepően erős egy M3-as csavar is, nem kell félni tőle, hogy leszakad.)

VESA Specs.PNGWall Mount.PNG

First Poster

Üdv,

 

először is kösz a lenti infot a falra szereléshez.

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a "TV-hez való műanyag távtartók" -at meg kellett volna találnom a Samsung TV dobozában (ugyanez a modell - UE32N5002AK)?

 

Ahogy nézem a kialakítást, ha lenne is M4*45mm csavarjaim, akkor is ki kellene bélelni egy műanyag adapterrel a TVben levő lyukakat, mert anélkül minden terhelés a csavarok végén levő 5mm -re esne.

 

Tehát a kérdésem lényege, hogy honnét lehet ilyen "TV-hez való műanyag távtartók" -at beszerezni, mert a Samsung oldalán nem találtam semmi infot erről?

 

Kösz,

Üdv, Petrosz

Highlighted
KittyM Moderator
Moderator

Helló @petrosz ! 

 

műanyag adaptereket vagy márkaszervizekben van lehetőséged beszerezni (az alábbi linken kereshetsz rá a szervizek listájára:https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/vagy szaküzletekben.

 

üdv. Kitty 

 

 

Apprentice

Szia Petrosz!

Találtál kütyüket a felszereléshez?

üdv ttigris 😎

Legelismertebb szerzők