Támogatás

Open search

Szoftver frissítés

First Poster

Tegnap / 2018.10.06./ szoftver frissítést ajánlott a tv, amit balga fejjel el fogadtam. Történt ugyanos, hogy frissítés óta nem talál  digitálil adókat, csak analógot.  Az ország beállításnál, 4. órszág közűl lehet csak választani. : Fin, Norvég, Dánia, és Svéd órszág, amire alapból áll be . Nincs más lehetőség. Egy db. külföldi csatorna sincs, csak az 57 db. Magyar adók. Akár hogy állítom át a csatornakeresési lehetségeket, nincs más amit talál.  Frissítés elött, legalább 160 csatorna volt. Most, hogy csak az analógot állítja be magának, így nincs se műsorújság, se cím se leírás a műsorokrol, se semmi. 

Nagyon bosszantó !  Szeretnég segítséget kérni , hogy hogy lehetne a Digitális adókat is be állítani, vagy vissza állítani a Tv-t a frissítési allapot elötti állapotába ! 

Valami reset, vagy valami ?!?

 

Tv: SAMSUNG 

model: UE49KS7005U

 

 

 

1 VÁLASZ 1
TiborL Moderator
Moderator

Szia!

 

Ilyen esetben javasolt újrahongolni a csatornákat a Beállítások-Adás-Automatikus hangolás útvonalon  az alábbi beállításokkal:

 

Antenna - Kábel

Csatorna típusa -  Digitális és Analóg

Szolgáltató - Egyéb

Keresés típusa - Teljes

 

Abban az esetben, ha ezt követően is tapasztalható a jelenség, kérlek jelezd ügyfélszolgálatunknak a 06-80-726-7864-es díjmentes telefonszámon, így munkatársaimmal megbeszélhetsz egy időpontot, amikor egy technikus interneten keresztül rá tud csatlakozni a tévére és ellenőrizheti a beállításokat.

 

Üdv!

 

 

Legelismertebb szerzők