Támogatás

Open search

Smart tv avi fájl probléma

First Poster

UE55 NU 7023 KXXH  típusú tv készülék nem játsza le a külső meghajtón lévő avi formátumú videó fájlokat. Ez a készülék nem képes az ilyen típusú fájlok lejátszására?

3 VÁLASZOK 3
Helping Hand

Szia!

 

Az említett készülék támogatja az AVI formátumot, viszont szükséges megbizonyosodni, hogy az adott fájl megfelelő kodeket használ. A tévé által támogatott kodekeket ellenőrizheted a használati útmutató 155-ik oldalától kezdődően:

 

http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201811/20181106113225535/HUN_KM2DVBEUN-3.0.1_181025.3.p...

 

Üdv!

New Member

Tisztelt Samsung !

 

Vásároltam a Media Marktban ( igen fontos) , egy  UE50NU7022  televíziót.

Megjegyzem minden TV -m, telefon ,  még a klímám is Samsung (minden a házban) , viszont így átverve soha nem éreztem magam.

Szval van 3 db Samsung smart tv-m mindegyik lejátsza s DIVX filmeket kivéve ez az új.

Megértem s elfogadom , de szerintem erről tájékoztatni kellene az ügyfeleiket , mivel ha egy internetes áruházban veszem 7 napig visszaküldhetem a TV-t.  Vagy lehetőséget kapok más esetleg drágább készülék megvásárlására  , de mindenképpen dönthetek.

Tényleg elhiszem , a sugó menüben le van írva milyen divx-et játszik le a TV , de nem nagyon hiszem sokan olvasgatják a TV terméktámogatását .  Azért ha vesz egy új autót , s van benne egy klíma kapcsoló akkor joggal gondolja az ember  az az , aztán elolvassa a gépkönyvet igen klima  , viszont csak  23 fokos levegőt fúj.

Szval ha vesz vki egy smart Tv-t , melynek jellemzője 2018-ig lejátsza a divx-et , s elvesznek egy szolgáltatást azt szerintem fel kellene tüntetni. 

Szerintem  senki nem szereti ha átverik , s most ezt érzem , persze elolvashattam volna , majd mondják el mindenkinek ,főképp akik most vesznek Tv-t , s majd 3 év múlva mikor ismét Tv-t vásárolnak ezen emberek , majd eszükbe fog jutni , mit éreztek amikor az Új Samsung tv-nem azt adta amit vártak.

Ez nem a SAMSUNG felelőssége , hanem azé aki ezt jóváhagyta , a SAMSUNG nyílván közölte a Samsung Magyarországgal de inkább vki a lapítás mellett döntött.  Persze nincs probléma , legfeljebb 3 év múlva átmegy egy másik multihoz , s elmondja pedig megmondtam előre.

Gratulálok

Highlighted
First Poster

 Nálam ugyanez van a ***** életbe.

Legelismertebb szerzők