Támogatás

Open search

Smart TV KODEK probléma

Highlighted
First Poster

Tisztelt Samsung,

 

Egy UE50KU6000 Smart TV-m van. Sajnos olyan videókat amelyeket korábban meg tudtam nézni a televízión, valamilyen oknál fogva már nem játsza le. Elképzelhető, hogy frissítés után bizonyos KODEK-ek tölődtek, vagy felülíródtak. Mi a teendő, hogy a korábbi állapot visszaáljon. Néhány videónál pedig a "nem támogatott videó formátum" üzemetet írja ki.

 

Üdvözlettel:

Totya

3 VÁLASZOK 3
TiborL Moderator
Moderator

Szia Totya!

 

A szofver frissítés semmiképp nem jár azzal, hogy a korábban támogatott videókodekek törlődjenek vagy felülíródjanak.

 

Az alábbi linkre kattintva a használati útmutató 103-ik oldalán találhatod az összes támogatott kodeket: http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201612/20161209100212986/HUN-JZDVBEUK-1.1.3.pdf ,érdemes leellenőzini, hogy azok a bizonyos videók, amik korábban működtek megegyeznek a támogatott formátumoknak.

 

Üdv!

First Poster

 Üdv!

Szintén ezzel a hibával kűzdök, eddig egy UE46EH5300 FHD tévém volt minden MKV film, sorozat hibátlanul futott rajta, amit egy külső HDD-ről USB-vel közvetlenül a tévéhez csatlakoztattam (1TB NTFS).

Most vettem egy UE50MU6102 UHD tv-t, és az eddig hibátlanul futó MKV-t sem hajlandó lejátszani. Van sorozat, melynek a 10 részéből csak 8 lejátszható, 2 “nem tamogatott”. 

 

A kodekeket ellenőriztem, a tv-n feltüntetett kritériumoknak mind megfelel.

A filmek más tv készüléken futottak/futnak.

Merevlemez is jól üzemel.

 

 

 

Választ előre is köszönöm. 

New Member

Szia Petya, belefutotttam Én is. Apróbetűsön ott van... a 2018-ban kiadott készülékek nem támogatják a divx kódolàst.

Legelismertebb szerzők