Támogatás

Open search

Samsung led tv képhiba

Highlighted
First Poster

Sziasztok!

 

Adott egy UE49KU6450S  led tv. Az egyik pillanatról a másikra megjelent rajta egy sötét függőleges sáv az alábbi módon.ledtv.jpg

Garancia még van rá! Mi a teendő ilyenkor? Központi szervizt kell hivni vagy a legközelebbit?

Mielőbbi válaszotokat előre is köszönöm!

 

Üdv.:

G. Zsolt

2 VÁLASZOK 2
Helping Hand

Szia Zsolt!

 

Nagyon sajnáljuk a kellemeltenséget.

 

Első sorban javasolt a Beállítások-Terméktámogatás-Öndiagnosztika útvonalon elindítani a Képteszt funkciót, ha itt is látható a sötét sáv, egyértelműen szervizelésre szorul a tévé.

 

Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a  06-80-726-7864 díjmentes telefonszámon és munkatársaink segítenek a szervizelési folyamattal kapcsolatosan.

 

Üdv!

 

Superuser II
Superuser II

Kedves Zsolt!

 

A tévékészülék háttérvilágításának egyik szegmense ment tönkre, ez diagnosztika nélkül is biztosra mondható. Mindenféleképp érdemes javíttatni, amíg még érvényes rá a garancia, mert akár drága is lehet a javítás. Hogy hova kell vinned pontosan a készüléket, azt az ügyfélszolgálatosok tudnak neked segíteni (lásd Tibor által megadott telefonszám), azonban az általánosan elmondható, hogy a garancialevélre rá van írva, hogy hiba esetén kit/mit kell felkeresni, és hogyan tudod érvényesíteni a garanciát. Például ha nagyobb viszonteladónál vásároltad a készüléket, akkor az a legvalószínűbb, hogy hozzájuk kell bevinned a televíziót.

 

Üdv,

Ádám

Legelismertebb szerzők