Támogatás

Open search

Samsung UE50MU6102: Lassú internetkapcsolat

Highlighted
New Member

Az lenne a probléma, hogy a Samsung UE50MU6102 TV-men állandóan csak karikázik a YouTube, és szinte bármilyen internetes oldal vagy nem jön be, vagy irtó lassan tölt be. A TV szinte alig van 2 méterre a router-től. Már próbáltam beállítani a DNS-t 8.8.8.8-ra, 1.1.1.1-re, 1.0.0.1-re, stb. Más készülékekkel hibátlanul, akadás nélkül tudok 1080p-s HD videókat nézni, viszont amint a TV-t bekapcsolom, semmin sem működik az internet. Még ha csak a TV használja az internetet, tehát minden más készüléket lekapcsolok az internetről, még akkor sem tud betölteni egy videó rendesen. Mit lehetne tenni, hogy működjön rendesen? Már visszaállítani is próbáltam.

3 VÁLASZOK 3
Helping Hand


Szia!

 

A leírt jelenség legtöbbször UPC szolgáltató esetén jelentkezik, mivel az utóbbi időben frissítették az intertnet protokolt IPV6-os verzióra, viszont a tévékészülékek az IPV4-es verzióval kompatibilisek, ezért első sorban arra kérünk, hogy jelezd feléjük a történteket és kért az internet protokol visszaállítását IPV4-re.

 

Amennyiben más internet szolgáltatód van, igénybe veheted a távkezelés szolgálatást, aminek keretein belül egy technikusunk rácsatlakozik a készülékre és ellenőrzi, hogy mi okozhatja a tapasztalt jelenséget, kérünk, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak az alábbi díjmentes telefonszámon: 06-80/726-7864, amennyiben szeretnél élni ezzel a lehetőséggel.

 

Üdv!

New Member

Érdeklődnék, hogy  azt mitől lehet, hogy vannak oldalak ahol videó lejátszása gond nélkül lejátszható, illetve van olyan amin csak a karika tölt és nem indul el a videó. Laptopon, samsung telefonon pedig simán lejátsza a videót. Kellene egy frissités a böngészőre ? cokkie elfogoadás vagy valamilyen plugin  etc. Hogyan lehetne ezt orvosolni? Köszönöm a választ.

Helping Hand

Szia!

 

A tapasztalt jelenség azzal magyarázható, hogy az online film és videó weboldalakat folyamatosan frissítik, illetve a rengeteg reklám miatt a tévékészülékek böngészője képtelen azokat gond nélkül betölteni. Ez nem a tévékészülék vagy a weboldalak hibás működése miatt van, egyszerűen az ilyen jellegű oldalak nem a TIZEN operációs rendszeren futó webböngészőkre lettek kialakítva.

 

Tévékészülékeken az elérhető alkalmazásokon keresztül biztosított az online film vagy videók megtekintése, mint pl. a Youtube, HBO Go és Netflix.

 

Üdv!

Legelismertebb szerzők