Támogatás

Open search

Samsung Smart View

First Poster

Sziasztok

 

Kb egy honapja van meg a tv.Eddig müködött a smart view viszont tegnapóta csak fekete képernyőt mutat a képernyötükrözésnél.

Várom segitségeteket.

Köszi

6 VÁLASZOK 6
BeataV Moderator
Moderator

Szia,

 

Elsősorban fontos lenne tudnunk, hogy milyen típusú televízióval rendelkezel, illetve elküldheted a telefon típusát is.

 

A Smart View alkalmazást használod a tükrözéshez, vagy a telefonon az értesítési sávon belül kapcsoltad be a képernyőtükrözés funkciót?

First Poster

Helló!

Nekem 55NU7023 4K-s készüékem van,  Iphone XS Max telefonkészülékkel rendelkezem, sajnos egyáltalán nem áll szóba ezzel a remek televizíókészülékkel.

Facebook videók, Spotify, YouTube mükődik vele, viszont a sját videóimat, képeimet egyáltalán nemtudom tükrözni.

A Samsung Smart Wiew megsem találja a Tv készülékemet, próbáltam frissíteni a Tv készüléket, de nincs új frissités, jelenleg 10007 van rajta ( remélem jól írtam )

Mi lehet a probléma?

 

BeataV Moderator
Moderator


Szia,

 

Próbáld letölteni a Samsung Smart Things alkalmazást, mivel a 2018-as tévékészülékek a Smart View programot már nem támogatják. Ennek az új verziója a Smart Things, azon keresztül megkellene találnia a két készüléknek egymást.

 

Az alkalmazáson belül, a vezérlőfelület letöltése után a jobb felső sarokban megjelenő 3 ponton belül elérhető a Képernyőtükrözés funkció. Illetve, ha a Galérián belül választod ki a képet, vagy az adott fájlt, amit szeretnél kivetíteni a tévére, akkor ott a Megosztás opciónál kiválaszthatod a tv-t és ugyanúgy a Smart Things alkalmazáson keresztül történik a megjelenítés.

 

Az Iphone bizonyos funkciókat korlátozhat, például, ha sikerül párosítani a telefont a tévével, akkor ellenőrizheted az alkalmazáson belül, hogy elérhető-e az említett útvonalon a képernyőtükrözés funkció. Ha ez nem jelenik meg, vagy inaktív, akkor arra a korlátozás a magyarázat.

 

Jelezd, ha felmerül további kérdésed

 

Üdv!

Highlighted
First Poster

Köszönöm a választ, sajnos hiába keresem a kapcsolatot az iphone és a Tv készülék között, nem elérhető, nincs benne olyan, hogy megosztás! :(

Ha az említett 3 kispontre kattintok, ezek jönnek be:

- Vezérlőpult kezelése

- Korábbi értesítések

- Hogyan használható?

- Tippek

- Beállítások

- Közlemények

- Kapcsolat

 

A televizíókészüléket észleli, viszont csak távírányítóként funkcionál! :(

 

BeataV Moderator
Moderator

Szia,

 

Elsőként szükséges hozzáadni a televíziót a listához. A Smart Things alkalmazáson belül az Eszköz hozzáadása opciónál van lehetőség kiválasztani a tévét, ez automatikusan megjelenik, ha ugyanazon a hálózaton vannak. A tévétípus kiválasztása után az alkalmazás kéri a pin kódot, amit a televízió jelenít meg, ha ezt beírod, akkor csatlakozik a két eszköz. Ezt követően az alkalmazáson belül automatikusan megjelenik az adott tv, és ha azt kiválasztod, akkor utána a 3 ponton belül megtalálod a Képernyőtükrözés opciót.

 

Mint említettem, az Iphone korlátoz bizonyos funkciókat, utána néztem, és a képernyőtükrözés Iphone esetén csak Apple tv-vel működik, úgyhogy ez így a te esetedben nem megvalósítható, ha csak nincs nem IOS-es telefonod.

 

Korábban írtam, hogy a Galérián belül is kiválaszthatod a képet és a fájlt és a Megosztás opcióval kitudod vetíteni a tévére - ez is tükrözésnek minősül, így androidos készülékkel tudod ezt csak használni.

 

Üdv.

Beáta

First Poster

Szia!

nu8002-es tv-n, áprilisi frmware frissítéssel, ios 12.3-al működik az airplay funkció.

Frissítés után a smart hub-ot vissza kell állítani alaphelyzetbe.

Szerintem ez nálad is működhet.

Üdv!

Legelismertebb szerzők