Támogatás

Open search

Q7F 55" ki be kapcsol magától

Highlighted
MEGOLDVA
Apprentice

Üdvözlet!

 

03.09-én vásároltam egy Q7F típusú televíziót, amely egészen 3 nappal ezelőttig jól működött. Azonban az egyik reggel bekapcsolás után magától elkezdett ki és bekapcsolni, 1 perc alatt 2-3 alkalommal is, végül inkább áramtalanítottam a tv-t és a vezérlő dobozát. A távirányító vörös fénnyel villogott ha meg sem nyomtam, ebbe cseréltem elemet, de ez se oldotta meg a problémát. A Tv-t ismét bekapcsolva néhány perc múlva ismét ki-be kapcsolt magától. A TV menüjében a visszaállítást is megcsináltam, azonban a hiba továbbra is fennáll. Erről készítettem videót: https://www.youtube.com/watch?v=2_UDDrSDWSE

Az üvegszálas kábel nem sérült sehol, nincs megtörve. Próbáltam a házhoz jövő szervizt kérni a my.samsung.hu-n, de a címemre hibát írt az oldal. XVIII. Hengersor 18-22

 

Kérném a segítséget ebben az ügyben.

1 ELFOGADOTT MEGOLDÁS

Elfogadott megoldások
Apprentice

Igen, az optikai kábel hibásodott meg, emiatt volt baja. Garanciálisan cserélték. Azóta nincs mozgatva, wallmountal felszereltem a falra és hibátlanul üzemel.

9 VÁLASZOK 9
Helping Hand

Szia!

 

Sajnálattal halljuk ezt!

 

Ezesetben arra kérünk, hogy jelezd a történteket ügyfélszolgálatunknak az alábbi díjmentes telefonszámon: 06-80/726-7864 és munkatársaink készséggel segítenek megoldást találni.

 

Üdv!

First Poster

Szia! Érdekelne megoldódott?

First Poster

Szia! Érdekelne, megoldódott?

Apprentice

Igen, az optikai kábel hibásodott meg, emiatt volt baja. Garanciálisan cserélték. Azóta nincs mozgatva, wallmountal felszereltem a falra és hibátlanul üzemel.

First Poster

Szia! Köszönön a gyors választ, nálam az optikai kábel nem volt mozgatva, mégis az említett probléma keletkezett már a harmadik napon, cserét kértem!

Apprentice

5 optikai kábel van abban a vékony vezetékben, és elég ha picit megtörik akár a tv-ből kivezetve, akár a one connect box-csatlakoztatásakor. Én maximális odafigyeléssel, mindig felcsavarva mozgatom már, ha szükséges. Remélem megoldódik, amúgy nagyszerű készülék.

First Poster

Szia,

 

nekem is hasonló gondom van, 10 napos a készülék. Hogy intézted a cserét? A TV-ét cserélték vagy a kábelt?

köszi

Apprentice

Helló!

 

Jelezni kell a support fele, nekem az optikai kábelt cserélték. Nagyon vigyázni kell rá, mert 5 vékony üvegszál van benne. Esetleg próbáld frissíteni az angol samsung oldalról a készülék telepítőjét letöltve. Még távsegítséget is igénybe tudsz venni, és csinálnak rajta gyari visszaállitást. A kábelre mégegyszer nagyon ügyelni kell.

First Poster

Köszönöm a választ. Megigazgattam a kábeleket és javult a helyzet, így valószínű ez  lesz a probléma. Most még megfigyelem néhány napig, aztán ha visszatér a probléma, akkor bejelentem a szervíznek. Nagyon bosszantó tud lenni egy ilyen hiba és ebben az árkategóriában többet vártam volna a Samsungtól.

Legelismertebb szerzők