Támogatás

Open search

Pc képernyő megosztása wifin

Apprentice

Üdv.  

Meg lehet azt valahogy oldani hogy az asztali számítógép(win 10 64bit) a tv(40nu7122)-t használja kijelzőként wifim keresztűl? Mert nem sikerül megoldanom.

A másik problémám az hbo go app, állandóan kidobott kb 10 percenként.

Itt egy hasolo problémára válaszoltak már de hiába állítottam vissza a hub-ot. Most már letölteni se tudom az alkalmazást .valamilyen hobára hivatkozva.

Az hbo azt az infót adta hogy a hiba oka önöknél van és magukra várnak. 

Körülbelül mikorra várható megoldás? Mert akkor lemondom az előfizetésemet ha sokáig tart 

Köszönöm 

Orbán Rajmund

3 VÁLASZOK 3
Helping Hand

Szia Rajmund!

 

A tévékészülék támogatja a Windows 10 Képernyőmegosztás funkcióját, a Beállítások-Forrás-Csatlakoztatási útmutató-PC-Képernyőmegosztás útvonalon megtalálod a pontos csatlakoztatási lépéseket.

 

Abban az esetben, ha a Smart  Hub visszaállítást is elvégezted és továbbra is csak a HBO Go-val tapasztalható  a  jelenség, semmikép sem a tévékészülék miatt jelentkezik a hiba, mivel ha a tévékészülék  bármilyen hardveres vagy szoftveres alapon meglenne hibásodva, az  a teljes Smart felületre kihatna, nem csak egy adott alkalmazásra.

 

Ennek ellenére szíves figyelmedbe ajánljuk a távkezelés szolgálatásunkat, aminek keretén belül egy technikus interneten keresztül rácsatlakozhat a tévére és ellenőrizheti a további lehetőségeket. Hívd ügyfélszolgálatunkat a 06-80-726-7864 díjmentes számon és munkatársainkkal megbeszélhetsz egy számodra alkalmas időpontot.

 

Üdv!

Apprentice

Sajnos akkor sem tudom wifin megosztani a kijelzőt azt irja ki hogy az eszköz nem támogatja a miracast-ot. 

Helping Hand

Szia!

 

Jelezd kérlek a tapasztaltakat ügyfélszolgálatunknak a 06-80-726-7864 díjmentes telefonszámon, mivel egy technikus interneten keresztül rátud csatlakozni a tévére és közösen ellenőrizhetitek a további lehetőségeket.

 

Üdv!

Legelismertebb szerzők