Támogatás

Open search

Nem tudok csatlakozni az internethez Samsung ue48ju6050

Just Browsing

Üdv! 

 

Nem csatlakozik az internethez a fent említett Samsung ue48ju6050 típusú tvm. A router a tv alatt található és a Pr telekom a szolgáltatóm. Eddig tökéletes működött, live stream nézése közben szállt el. Amikor rámegyek egy alkalmázásra akkor ezt a választ kapom: "Nincs internetkapcsolat. A szolgáltatás a hálózati hozzáférést igényel. WAS0003". A hálózati beállításokba a tv nem látja a saját MAC címét. Próbáltam DNS beállításokat 8.8.8.8, 8.8.4.4, továbbá ip beállítással is próbálkoztam, factory reseteltem is,  még a rejtett szervízmenübe is benéztem (eggyik fórumon írták, sok embernek megoldotta a problémát) Wifi regiont állítottam át E-ről A-ra, majd továbbra sem volt jó így visszaállítottam. Hogyan tudnám megoldani a problémát?

 

Köszönöm!

1 VÁLASZ 1
Apprentice

Szintén ebben a cipőbe jártam több éven keresztül,hogy még a kedves SAMSUNG ügyfélszolgálat se tudott segíteni!! Külföldi oldalon találtam megoldást, és lám azóta sikeresen működik HURRÁ

 

kikapcsolt állapotba lépjünk bele a szervizmenübe. (egymást követően)

INFO - MENÜ - MUTE - POWER egymást követően

serice menübe lefele nyillal menjünk

CONTROL (2) - SUB OPTION (2) - WIFI REGION E betüt állítsuk A betüre. kikapcs vissza és ezt követően állítsuk be az internetet.

Nekem bevált.

Legelismertebb szerzők