Támogatás

Open search

Hogyan tudok Youtube-ot nézni a TV-n ha eltűnt az alkalmazásokból?

Apprentice

Sajnos eltűnt a YouTube alkalmazás a tévémről. Próbáltam a Web browser-én keresztül nézni a YouTube-ot de úgy nagyon-nagyon lassú és be sem tölti a videókat. 

Milyen eszközök szükségesek hozzá hogy újra Youtube-ot nézhessek a TV-n?

A TV típusa: UE46ES6710SXXH. Version number: 03.

Köszönöm a segítséget!

6 VÁLASZOK 6
Helping Hand

Szia!

 

A Youtube fejlesztői betiltották az alkalmazás elérhetőségét a 2012-es és attól régebbi gyártású tévékészülékekre, a te készüléked is beleesik ebbe a szériába, mivel 2012-es típus.

 

Egy alternatív megoldásként javasolt beszerezni egy Chrome Cast eszközt, ami saját Smart felülettel rendelkezik és csatlakoztathatod a tévékészülékhez.

 

Üdv!

New Member

Kedves Szakértő!

Nemrégiben én is vásároltam egy UE40NU7122KXXH típusú televíziót, dobozára rá van írva egy 7-es szám, gondolom ez a széria. Ugyanez lenne a kérdésem, a Youtubot miért nem tudom közvetlenül elérni? Ezek szerint 2011-es a készülékem?Másik kérdésem még, akkor azértnem kaptam smartos távirányítót, mert bluetooth-al sem rendelkezik?

Köszönöm a választ!

Apprentice

Ugyan ilyen nu7122es tv-t vettem. Hibátlanul megy rajta a youtube alkalmazás. Nekem az hbo go alkalmazással van gondom sajnos.

Helping Hand

Szia!

 

Az említett készülék idei, 2018-as típus, természetesen elérhető rá a Youtube alkalmazás. Érdemes a Beállítások-Terméktámogatás-Öndiagnosztika útvonalon a Smart Hub visszaállítást elvégezni, 0000 lesz a PIN kód ha nem változtattad meg.

 

A készülék valóban nem rendelkezik BT funkcióval, ezért nem jár thozzá kos távirányító.

 

Üdv!

Apprentice

Köszönöm a segítséget. Megvettem a Chromecastot és tökéletesen működik a Youtube a TVmen. 😊😇📺

Highlighted
Apprentice
Köszönöm a segítséget. Megvettem a Chromecastot és tökéletesen működik a Youtube a TVmen. 😊😇📺
Legelismertebb szerzők