Támogatás

Open search

HBO GO app

New Member

Tisztelt Samsung

Most vásároltam egy új televíziót, a 7. generációs UHD7122KXXH a típusa. 

Problémám az lenne, hogy az HBO:GO egy 5-10 perc nézés után kidob. Tehát visszadob a tv funkcióra és újra kell kezdenem a nézést.

Remélem tudnak segíteni a problémámmal kapcsolatban. 

 

Tisztelettel, egy felhasználó. 

4 VÁLASZOK 4
Helping Hand

Szia!

 

Ilyen esetben javasolt áramtalanítani a készüléket, majd a Beállítások-Terméktámogatás-Öndiagnosztika útvonalon a Smart Hub visszaállítást elvégezni, 0000 lesz a PIN kód, amennyiben nem változtattad meg.

 

Vezeték nélküli kapcsolat esetén érdemes odafigyelni, hogy a router ne legyen távolabb a tévétől, mint 4-5 méter, illetve ne legyen nagyobb torlasz (fal, nagyobb szekrény) a két eszköz között.

 

Amennyiben a Smart Hub visszaállítás sem segít, illetve a femlített dolgok rendben vannak és továbbra is tapasztalható  a jelenség, jelezd kérlek ügyfélszolgálatunknak a 06-80-726-7864 díjmentes telefonszámon, mivel egy technikus interneten keresztül rátud csatlakozni a tévére és közösen ellenőrizhetitek a további lehetőségeket.

 

Üdv!

Apprentice

Üdv. 

Ugyan ez lenne a problémám mint az előtem szólónak ugyan azzal a tv-vel .

Elvégeztem az instrukciokat is amit válaszoltak és most már telepíteni se tudom az hbo go app-ot. Hibára hivatkozik.

Az hbo szerint a hiba sajnos önöknél van .

Mikorra várható ezügyben javulás?

Köszönettel 

Orbán Rajmund

Apprentice

Üdv  nekem is hasonló problémám van, Samsung ue43nu7122, teszteltem több internet kapcsolattal is. Az én tévém frissített 11.30 a dátuma, és még sem jó, ha a Samsung nem talál megoldást erre a problémára, a smart rész számomra használhatatlan.

Apprentice

Üdv, közben én is letöltöttem a Samsung oldaláról az elérhető legújabb frissítést , pen drive-ról telepítettem és nekem is megszűnt a hiba. Ami érdekes hogy a tv nem találta meg ezt a frissítést, csak letöltés formában volt elérhető. Akinek hasonló problémája van, az mindenképpen próbálja meg a manuális frissítést. 

Legelismertebb szerzők