Támogatás

Open search

Film metaadatok

Highlighted
Apprentice

Nemrégiben vásároltam egy samsung ue50mu6102-es készüléket, amihez külső merevlemezt csatlakoztatok. Az eszközön található videókat a tv beépített lejátszója úgy jeleníti meg, hogy minden egyes videóból kivág egy bizonyos képkockát, és alattuk feltünteti a címet.

PC-n néhány vidómhoz beállítottam egy egyedi "borítóképet", és mellettük egy xml fájlban meg van adva egy kis leírás, dátum, és néhány egyéb metaadat.

Azt szeretném megkérdezni, hogy a beépített lejátszó rábírható-e arra, hogy ezeket az információkat megjelenítse a merevlemezen található fájlok böngészése közben (mintha plex-el nézegetném a filmeket)?

 

Egyéb opció: Van esetleg olyan alkalmazás a tv-re, amivel a fent leírtaknak megfelelően, közvetlenül a tv-hez csatlakoztatott merevlemezről tudnám böngészni a videókat (tehát a kiválasztott borítóképet lássam, és elérjem a metadatokat)?

 

Köszi, RLaci

4 VÁLASZOK 4
Helping Hand

Szia RLaci!

 

Sajnos az álltalad említett funkciókat nem támogatja a tévékészülék, viszont amennyiben a Plex alkalmazás elérhető a tévédre, azt mindenképp használhatod.

 

Üdv!

Apprentice

Kedves TiborL!

 

Köszönöm a választ! 

A plex-et használom, a saját funkcióját kiválóan ellátja, de vannak helyzetek, amikor közvetlenül a TV-hez csatlakoztatott eszközt szeretnék használni, és jó lett volna, ha azon is szépen meg tudom jeleníteni a videóimat. 

De ez apró kellemetlenség, majd megbarátkozok vele.

 

Üdv, Laci

Helping Hand

Mindenképp rögzítjük rendszerünkben a funkcióval kapcsolatos érdeklődésed, annak érdekében, hogy a fejlesztőknek rálátása legyen a felhasználói igényekre és ezeknek megfelelően próbálják  kialakítani az elkövetkező firrsítések tartalmát.

 

Üdv!

Apprentice

Kedves TiborL!

 

Ez nagyon jól hangzik, köszönöm a segítséget!

 

Legelismertebb szerzők