Támogatás

Open search

Beépített wifi

Highlighted
First Poster

Szép napot!

Szeretnék egy olyan 102 cm-es képátlójú vagy valamivel nagyobb beépített wifivel rendelkező Samsung tévét vásárolni, amit csak online filmek nézésére használnék. Abban kérném a segítségüket, hogy melyik típust válasszam?

Előre is köszi a segítséget!

2 VÁLASZOK 2
BeataV Moderator
Moderator

Szia,

 

Alapvetően a Samsung tévék böngészője másként van kialakítva, mint a számítógépek, laptopok böngészője, ahol az online filmek lejátszása nem okoz gondot a böngészőn keresztül. Azonban a televíziók esetén a böngésző szöveges és képes tartalmak megjelenítésére lett kifejlesztve.

 

A tévékészülék böngészője a beágyazott, flash alapú tartalmak megjelenítését kevésbé támogatja, így elképzelhető, hogy egyes weboldalak, illetve a különböző, beágyazott mozgó tartalmak nem jelennek meg.

 

Hasonló tartalmak lejátszására javasoljuk az alkalmazások használatát. Amennyiben online filmeket szeretnél nézni, akkor egyeztethetsz az oldal fejlesztőivel, hogy optimalizáltak-e alkalmazást a tévékészülékre, amelyen keresztül zavartalanul lejátszhatóak a tartalmak, vagy HDMI kábel segítségével csatlakoztathatod a tv-t lapophoz/számítógéphez, és akkor csak forrást kell váltani a tv-n.

 

Üdv,

First Poster

Nagyon köszönöm a segítséget!

Legelismertebb szerzők