Támogatás

Open search

Automatikus bekapcsolás

First Poster

Helo!

Két hónapja vásárolt M5502 FullHD típusú TV-el olyan gondom lenne, hogy kikapcsolás után, és a TV áramtalanítása után, újra feszültség alá helyezve magától bekapcsol. Áramszünet esetén is, így minden esti mozizás után áramtalanítani kell, mert áramszünet esetén a TV éjjel, magától bekapcsol. Kikapcsolás után a távirányítón egy darabig villog a piros LED. Már minden beállítást, visszaállítást kipróbáltam, de semmi eredmény. Bármilyen megoldást szívesen fogadok. Köszönöm előre is!

4 VÁLASZOK 4
TiborL Moderator
Moderator

Szia Gábor!

 

Érdemes első sorban ellenőrizni, hogy a legfrisebb szoftver verzió fut a készüléken, a beállítások-Terméktámogatáson belül a TV névjegye menüpontban találod meg ezt az infót, a legfrisebb verzió ami elérhető a te készülékedre a 1210.8-as.

Ha a készülékeden nem ez a verzió fut és ha nem kínálta fel a TV magától a frisítést, akkor letöltheted ezt a honlapunkról az alábbi linkre kattintva: http://www.samsung.com/hu/support/model/UE55M5502AKXXH/ és egy USB eszközről teelpítheted a szoftvert. Fontos kicsomagolni a letöltött file-t és csak az "image" nevű mappát másold a FAT32/exFAT formátumú USB eszközre.

 

Továbbá szíves figyelmedbe ajánljuk Prémium Távkezelés szolgáltatásunkat, aminek keretén belül egy technikusunk interneten keresztül rátud csatlakozni a tévére így pontos rálátása lesz a jelenségre és ellenőrzi a lehetőségeket. Amennyiben szeretnél élni ezzel, kérjük hívd a 06-80-726-7864 díjmentes ügyfélszolgálati telefonszámunkat és munkatársainkkal lehetőség lesz egy időpontot egyeztetni a rácsatlakozásra.

 

Üdv!

First Poster

Üdv! Nekem ugyanez a problémám! Most kaptam vissza a tv-t szervízből, azóta áramkimaradás után magától bekapcsol, ha visszajön a feszültség. UE40K5500AWXXH

First Poster

Szia Zsolt!

Javaslom a távkezelési megoldást. Én kértem időpontot telefonon a Samsungnál erre a szolgáltatásra, ahol nagyon segítőkészen újraindították a TV-t ami egyből meg is oldotta a problémát, azóta is tökéletesen működik. Ez az újraindítás sajnos otthon nem elvégezhető, mindenképp szükség van technikusra, de az egész nem tart tovább 10-15 percnél

First Poster
Köszi a tippet!:-D
Legelismertebb szerzők