Támogatás

Open search

Alkalmazások törlése

Apprentice

Üdv. Lehetséges a tv által letöltött alkalmazásokat törölni? (Netflix, Apple Tv, stb.) Memóriabővítésre milyen lehetőség van?

4 VÁLASZOK 4
Apprentice

igen rámész az alkalmazás ikonra, lefelé nyíl és törlés. (az én tv-men így van)nekem az MLB baseball app meg a youtube van fenn, nekem elég a memória, de biztos írnak majd arra is

Apprentice

Szia! Nekem azt írja, hogy a rendszer által telepített alkalmazásokat nem tudom törölni, nem engedi.

Apprentice
gyorsan leszögezném átlag user vagyok nem a fórum valamelyik szakembere, de gondolom bárki segíthet, akkor ez esetben inkább várj még ír 1 szakember, én simán tudtam a tv-ről törölni bármit, szóval gondoltam tudok segíteni a leírt módszer nekem bevált, öcsém karácsonykor beálította a netet rajta, pár programot fel is rakott a tv emlékeim szerint 2-3 at simán tudtam törölni, múltkor is magától telepített 1-et de simán törölte is, én ezt tudtam segíteni biztos majd ír 1 szakember .
Superuser I
Superuser I

A gyári alkalmazások törlésére nincs lehetőséged alapesetben.

Ha jól gyanítom, a televízión Tizen OS fut, esetleg ennek a developer szekciójával lehet még esetleg valamit varázsolni.

(⚠️A fejlesztői eszközök használata nem játék! Ha nincs ezekben ismereted, ajánlatos azoknak használatát mellőzni.⚠️)

 

Tárhely terén nem tudok bővítési lehetőségről. Érdemes lenne egy felhívni a Samsung ügyfélszolgalatát, hátha tudnak alternatív megoldást a problémádra.

Legelismertebb szerzők