Támogatás

Open search

Tedd egyszerűvé a videószerkesztést a Galaxy Note10 és Note10+-szal

Highlighted
Explorer

Így hozhatod ki a legtöbbet a Note10 és a Note10+ videószerkesztő funkciójából

 

A Galaxy Note10 és Note10+ mind a fotózást, mind a videókészítést magasabb szintre emeli. Profi szintű filmtechnológiát sűrítenek a zsebedbe, melyek még egyszerűbbé teszik, hogy minden elkészített kép és videó látványos legyen.

 

A videószerkesztő funkcióval mostantól a vágás és szerkesztés egy egyszerű, intuitív folyamattá válik, így pillanatok alatt megrendezheted a saját filmedet.

 

A következőkben felébresztjük a kreatívitásodat, és bemutatjuk, hogyan használthatod ki leginkább a Note10 család által nyújtott lehetőségeket.

 

Nyisd meg a szerkesztőt és kezdd el a videószerkesztést

 

Nyisd meg a “Galéria” alkalmazást, és válaszd ki azt a videót, amelyet szerkeszteni szeretnél,  majd kattints a “Szerkeszt” gombra. Itt a kijelző alján találsz néhány, a szerkesztéshez használható beállítást, mint például a lejátszási sebesség módosítása, szöveg hozzáadása, vágás és matricák hozzáadása funkció. A kijelző tetején található “Hozzáadás” gomb segítségével további videókat adhatsz hozzá az éppen szerkesztett projekthez.

 

Hozzáadhatsz átmenetet a “-“ ikonra kattintva, ha zökkenőmentesen szeretnéd összefűzni a klippjeidet. Sőt, még háttérzenét és feliratot is hozzáadhatsz a videóidhoz, így a stáblista sem kell, hogy lemaradjon az új filmed elejéről.

 

photo2.png

 

 

Ismerd meg az új Elmosás effektet

 

Az új Note10-zel már nem csak fotókon, hanem videókban is elmosódottá teheted a hátteret az “Élő fókuszos videó” mód használatával, melyet a Kamera alkalmazásban tudsz kiválasztani.

 

A legjobb eredmény érdekében elég közel kell lenned a felvételed fókuszában lévő személyhez vagy tárgyhoz - legalább 0,5 - 1,5 méterre.

 

Ez a funkció négy különböző filterrel rendelkezik: Elmosás, Nagy kör, Színes pont és Képhiba filter, melyek használatával különlegessé teheted a videóidat. Egy beépített csúszka segítségével pedig szabályozhatod, hogy milyen erős legyen a hatás.

 

Az S Pen és az AR (azaz kiterjesztett valóság) - firka használata

 

Okos távírányítóként használva az S Pennel irányíthatod a kamarát, sőt, még a saját rajzaidat is hozzáadhatod a kiterjesztett valóság funkció segítségével a való világhoz, aminek az eredményét még videóra is veheted.

 

Nyisd meg az AR-firka alkalmazást a Kamera alkalmazáson keresztül, válaszd ki a “Videó” módot, majd koppints az “AR-firka” ikonra.

 

Két különböző mód közül választhatsz: Arc vagy Mindenhol. Az Arc funkció kijelöli a videón szereplő személy arcát egy köré helyezett négyzettel, ezzel tudatva, hogy hová rajzolhatsz, míg a Mindenhol funkció segítségével a táj bármely részére rajzolhatsz. Ezután a rajzodat az AR-firka egy ponthoz rögzíti, és ezzel azt a benyomást kelti, hogy a rajz is a videó része.

 

Tudj meg többet itt.