Támogatás

Open search

Tökéletes fotó helyszínek

Explorer

Mutatunk néhány lenyűgözően szép helyszínt, mely csak arra vár, hogy megörökítsd

 

Már javában zajlik a vakáció, és ez csak egy dolgot jelenthet: a közösségi media hírfolyama tele fotókkal és videókkal a világ minden tájáról. De a Samsung Galaxyval minden Boomeranggal és Superzoommal készült kép még élesebb és tisztább lesz. Ezért most mutatunk három lélegzetelállító tájat a világ minden pontjáról, melyet megörökíthetsz.

 

asd.jpg

 

Antilop-kanyon, Arizona  

Az Arizona északi részében található Antilop-kanyon több ezer éves erózió által létrejött lángvörös homokkő csavarodásai és élénk mintázatai gyönyörű táncot  lejtenek a napfényben. Játssz a perspektívákkal, és próbálj különböző szögekben fotózni. Guggolj le, és így még nagyobbnak tűnik a kanyon, mint a valóságban.   

 

Arashiyama Bambuszliget, Japán

Arashiyama egy egyedülálló látványosság. A látszólag  végtelennek tűnő, és az egekig nyúló bambuszliget, minden természet kedvelő számára egy kötelező kirándulóhely. Látogass el erre a Kyoto külvárosában található káprázatos helyre, és adj hozzá egy kis egyediséget a képeidhez Fekete-fehér módban. Ez a mód kiemeli a többi kompozíciós elemet is: a formát, textúrát és az árnyékokat.

 

Banff Nemzeti Park, Kanada

A varázslatos gleccserektől a dús zöld erdőkig, a Banff Nemzeti Park egy tökéletes helyszín képek készítéséhez. Kanada első számú nemzeti parkjaként a világ egyik leggyönyörűbb helyszínei közé tartozik. Találd meg a fókuszt a hármas szabály segítségével. Oszd a tájat különböző szekciókra vertikális és horizontális vonalakkal, találd meg a középpontot, amelyre fókuszálhatsz, és így biztosan egy professzionális képet készítesz majd.