Támogatás

Open search

Smart hub, szoftver update

First Poster

Van egy Samsung UE40D5720 tv.

Nem működik a smart hub rajt. Mikor Meg nyomom a SMART gombot a jobb felső sarokba kiírja háttér nélküli fekete betűkkel (0.2 másodpercig kb), hogy kezdeti lépések. Aztán így ennyi.

A másik dolog, nem működik a szoftver update. 1023 verzió van most, de internetről letölti a 1027 verziót, de nem sikerül lefrissítenie magát, azt írja ellenőrizzem, majd próbáljam újra.

Az USB frissítessel ugyanez a helyzet. Ott le tudtam tölteni a 1025 verziót, mondom hátha, de az se és a legujabb sem működik. Internet kábel be van csatlakoztatva. A tv meg kapja az IP címet. Nem tudom mit lehet vele csinálni. Köszönöm a választ előre is.

 

2 VÁLASZOK 2
Navigator

Helló @Zsami ! 

 

Ilyen esetben javasolt hogy a Smart Hub felületet visszaállítsd a Beállítások-Smart Hub-Visszaáll. menüpontokat követve. A frissítést pedg javasolt ilyen esetben pendrive-ról megtenni. A weboldalon található szoftver egy *.exe kiterjesztésű szoftver. Ezt futtatva egy mappa jelenik meg a számítógépen, amelyet egy teljesen üres, FAT32-es fájlrendszerűre formázott USB pendrive-ra szükséges rámenteni, amelyet a televízió is felismer, majd az eszközt a televízió USB portjába csatlakoztatni. Amennyiben a készülék nem ajánlja fel automatikusan a frissítést, a Menü-Terméktámogatás-Szoftverfrissítés-USB-ról útvonalon manuálisan elindítható a folyamat.

 

Bízom benne, hogy így sikerül megszüntetni a jelenséget.

 

üdv. Kitty 

First Poster

Üdv Kitty!

Köszönöm szépen a válaszát. A probléma a smart hub visszaállításban az, hogy a menü terméktámogatás alatt találtam smart hub  menűpontot, de abban a pillanatban mikor rányomok, eltűnik a menü, és nem történik semmi.A smart gomb megnyomása esetén sem történik semmi, csak az amit a probléma leírásában írtam. A menü gomb ujboli megnyomása esetén a főmenü jön elő újra. Az USB szoftverfrissítést már próbáltam, a tv felajánlja a frissítés lehetőséget, majd a telepítés állapotát jelző csík után ujra indul a tv pár másodperc után nem történik semmi, majd ujra indul megint, aztán a "nem sikerült a frissítés , ellenőrizze, próbálja meg újbol" felirat jön elő a képernyőre. TV megy a HDMI bemenetek mennek, hálózat van, USB tárolót felismeri, de amint kiválasztom a source eszközök között elsötétül a kép, majd ujra indul a tv, hálózati eszköz esetén ugyanez történik, amint a source között kiválasztom, ugyanaz a jelenség, amit az előbb leírtam.

Köszönöm a választ!