Támogatás

Open search

Samsung A70 USB csatlakoztatva / leválasztva

Apprentice

Sziasztok!

Alig 5 hónapos Samsung A70 készülékem a legutóbbi frissítés után pár nappal elkezdett másodpercenként értesítéseket küldeni: " USB csatlakozó csatlakoztatva - USB csatlakozó leválasztva"
Időnként a kijelzőt sem hagyja leoldani, így folyamatosan világít, ami rontja az üzemidőt.

A pobléma nem egyedülálló, rengeteg felhasználó érintett a csatolt link alapján:

https://eu.community.samsung.com/t5/Galaxy-A-Series/A70-screen-will-not-dim-USB-connection/td-p/1271...

A ki / be kapcsolás és a gyári adatok visszaállítása nem oldja meg a problémát...

 

Tud valaki megoldást a problémára? Várhatunk szoftveres frissítést, vagy marad a szerviz?

12 VÁLASZOK 12
Superuser II
Superuser II
Szia Marton!

Szerintem pár napon belül jönni fog rá egy szoftverfrissítés, érdemes megvárni. Azonban a szervizekben is tudnak rá egy új szoftvert húzni, de azt számításba kell venni, hogy az adatok ilyenkor elveszhetnek.
First Poster

Hello, 

Kopp ugyanez nalam is - van esetleg vmi plusz info a frissitessel kapcsolatban? Az oke, hogy pillanatok alatt leszivja az akksit,csak kozben szetcseszi a cput az effekt. 

Apprentice

Én leadtam szervizbe, nem bírtam nézni tovább a szenvedését:(
Azt mondták "beakadt" a szoftver, fogják tudni orvosolni. Elvileg egy héten belül vissza is kapom.

First Poster
Ugyan ez van nálam is, 3hónapja vettem meg a telefont, jól teljesítette az elvárásaimat, semmi bajom nem volt vele, most elkezdte ezt csinalni, bármit teszek nem változik, csak a szervíz oldja meg? Ha valaki tud valamit hogyan kell megcsinálni kérem írjon.

Köszönöm!
Apprentice
Tegnap kaptam vissza a szervizből a telefonom. Kb. egy órát működött megfelelően.
Szánalmas, hogy felhasználók ezrei küzdenek a problémával és a Samsung még csak annyit sem közöl, hogy esetleg dolgoznának e a problémán.
Highlighted
First Poster

Sziasztok,

 

én egy hete adtam le szervízbe a telefont - kíváncsian várom vissza - ha a Marci tapasztalataiból indulok ki semmi jóra nem számíthatok - :( Vki itt fent említett egy frissítést - általában ezeket így szokták orvosolni - másik fórumon is erről van szó, de egyelőre még nem történt semmi - ha megjött a telefonom leírom mit csináltak vele és meddig maradt életben  

 

Üdv.: Gábor

First Poster

Sajnos nállam odáig fajult a dolog hogy a telefonom töltés közben elkezdett füstölni az usb csatlakozonal a telefon aljánál.be is küldtem szervizbe. a kis fekete lapka megolvadt a telefon alján ,de a szerviz azt állapitotta meg hogy a kis fekete lapkábol LETÖRT egy darab igy a hiba nem garanciális . és felháboritonak tartom hogy viszakaptam ugyan ugy hibásan a telefonom a Tmobil pedig anyit mondott. keressem meg a szervizt vagy a samsungot és kérjem hogy vizsgálják meg ujra a telefont...a szerviz sajnos zsákutca...ök aztmondják letört és ez van ...most a samsungal probálok egyeztetni ....gondoljatok bele mi történt volna ha épp nem vagyok ott és nem veszem észre hogy a telefon elkezd komolyabban olvadni vagy esetleg lángra kap ... a töltö konektor csatlakozo része is megolvadt de ezt a szerviz még egy pillantásra sem méltatta és figyelmen kivül hagyta ....LETÖRT egy darab és ez mehanikai sérülés ezért nem javithato! EZT ITÉLTE MEG!. teljes káosz.bizom benne hogy a samsung felismeri a helyzet sulyosságát ! szoval okosan a töltéssel amig a telefon meg van "bolondulva" . hozzáteszem a konektor ahol töltöttem teljesen jo . le lett elenörizve és a mai napig töltök rolla eszközöket probléma nélkül.

Apprentice

Huuhh, ez azért elég kemény...
Nekem szerencsére a töltéssel eddig nem volt gond, de most úgyis leadom újr a a Samsung szervízbe, ott meg egészen nyugodtan ki is gyulladhat....

Superuser II
Superuser II
Az angliai fórum tanulsága szerint a hiba hardveres lehet, és valószínűleg szoftver frissítés nem oldja meg a problémát. Szóval aki ezzel küzd, érdemes felkeresni egy szervizt.

Elvileg ennek a 2 alkatrésznek a cseréje megoldotta a problémát (egy valakinek biztosan)
1) A/S-Tape Back Cover OUT;A99200
2) ASSY SUB PBA-FPCB

Aki volt szervizben, az le tudná írni, hogy mit csináltak/cseréltek pontosan a telefonon?