Támogatás

Open search

S10 szériához értesítő LED helyett

Superuser I
Superuser I

Sziasztok!

 

Most találtam egy gyerekcipóben járó, de tök jó alkalmazást, amit szeretnék veletek megosztani.

Én nem szoktam használni az S10e-n az AOD funkciót, emiatt nem látom ha van valamilyen értesítésem.

Persze az Edge Lighting (Világító szélek) funkciót használom és nagyon is menőn néz ki, azonban az csak egyszer jelenik meg az értestés beérkezésekor, ha később rápillantok a mobilra nem látom, hogy van-e értesítésem. A korábbi készülékeimen volt értesítési LED, és talán ez az egyetlen, amit hiányolok az S10 szériáról.

Ma azonban megtaláltam a Holey Light appot, ami nagyon ügyesen a kamera köré rajzol egy zöld pulzáló köröcskét, ha értesítésed van.

IMG_20190403_165110_HDR.jpg

Egyelőre még nagyon kezdetleges, csak bekapcsolt kijelzőnél, vagy töltés közben kikapcsolt képernyőnél látható.

Nekem azonban nagyon tetszik az ötlet, és szívesebben használnám mint az AOD-t. Szerintetek használható kis kiegészítő ez, vagy az AOD sokkal jobb nála?

 

5 VÁLASZOK 5
Explorer

Én amikor megkaptam annó a céges telefonomat (S7) az első dolgom volt kikapcsolni a AOD-t, nagyon zavart valamiért. Ez a világító kör a kamera körül viszont nagyon menő, S10+ esetében 2 kör világít vagy azt, hogy oldja meg?

Superuser I
Superuser I
Sajnos ezt nem tudom kipróbálni készülék hiányában, de az lenne a logikus, hogy a kameramodul körül ovális alakban jelez. Talán majd egy S10+ tulaj megválaszolja nekünk ezt a kérdést.

Nemrég jött hozzá egy frissítés, már a színét is lehet változtatni alkalmazásonként külön-külön.

Illetve ma találtam még egy másik hasznosnak tűnő kis appot Energy Ring néven, ami az akku töltöttséget jeleníti meg egy körben a kamera körül. Úgy tűnik ez az új dizájn beindította a fejlesztők fantáziáját.
Explorer
Ez nagyon elegáns, semmi kétség. Reméljük, nem ég be.
Superuser I
Superuser I
Egyre bővül a funkcióinak száma, amikkel már lehet tenni a beégés ellen. Ha esetleg mégis megtörténne (sajnos nem lehet teljesen kizárni ennek a valószínűségét), akkor pont az benne a jó, hogy a kamera körül van, ott zavar a legkevesebbet, hiszen az amúgy is holt terület.
Explorer
Vegülis igaz. Egyébként nagyon jól néz ki. Egy terminátor fej és piros karika világverő háttérképet csinál 😊
Legelismertebb szerzők