Támogatás

Open search

Okos zsebóra

Navigator

Sziasztok!
Személyes kedvenceim a zsebórák, és miután a kedvenc zsebórám sokadszorra is az órásnál kötött ki, hogy újra lelket leheljen be, hatalmas szomorúságomra azt javasolta, hogy erre a készülékre már ne áldozzak rá többet. Ekkor jött a kíváncsiság, létezik-e vajon okos zsebóra. Kis keresgélés után találtam meg, hogy a Samsung még 2017-ben vitt pár érdekes prototípust a Baselworld-re, és rögtön beleszerettem a Gear S3-ból átalakított zsebórájukba. Hamar el is szomorodtam, tekintve, hogy nem is biztos, hogy valaha piacra fogják dobni, így nem maradt más, mint a reménykedés.

Nektek hogy tetszik ez az okos zsebóra megoldás?

 

zsebora.jpg

 

3 VÁLASZOK 3
BeataV Moderator
Moderator

Szia,

 

Örülünk, hogy nyomon követed a Samsung fejlesztési terveit. Jelenleg nincs infónk arra vonatkozólag, hogy piacra dobják-e a zsebórát, de egyébként vagány ötlet.

 

PS: A remény a legjobb barátunk

 

Üdv.
B.

First Poster

Super lenne Nekem kellene egy ilyen  

Highlighted
Navigator

Én sok értelmét nem látom. Hiszen így ez egy kézben tartott eszköz, ami semennyire nem könnyíti meg az ember mindennapjait. Már csak azért sem, mert még a csuklón viselhető változat is inkább extra gonddal és törődéssel jár, amit vagy bevállal az ember az óra szépsége miatt, vagy nem.
Miért rángatnék elő a zsebemből egy kis eszközt, amit kézben tartva megnézem az értesítést, aztán elrakom az okos zsebórát, hogy előrángassam a telefont, hogy azon tudjak válaszolni? Nagyon ráérősnek kellene ehhez lennem.

 

Legelismertebb szerzők