Támogatás

Open search

Légy fitt okosabban

Explorer

Fitnesz trendek technlógiai fejlődése

 

A tudomány előrehaladtával egyre inkább kezdjük megérteni az emberi test és a technológia összhangját, ha ehhez hozzáadjuk azt a határtalan információ áradatot, amely mindannyiunk számára a rendelkezésünkre áll az internet által, bátran kijelenthetjük, hogy napjainkban sokkal egyszerűbb odafigyelni az egészségünkre.

 

photo2.png

 

A Galaxy S10+ és a Galaxy Watch Active a Samsung Health applikációval sokat segíthet, hogy nyomon kövesd edzéseid, és elérd a fitness céljaid. Szóval kezdhetjük is a bemelegítést a következő edzésedre, mutatunk 5 módszert, hogyan segíthetnek az okos kütyük maximalizálni teljesítményed a legújabb fitness trendekben.  

 

A kockahas a konyhában készül

 

A legfrissebb 2019-es fitness trendek közé tartozik a chrono-táplálkozás, mely szerint, ha bizonyos ételeket bizonyos időben fogyasztunk, akkor megnövelhetjük a hatékonyságukat. Például, ha éppen egy nehéz súlyzós edzéssel végeztél,  egy kiegyensúlyozott, szénhidrátokkal, egészséges zsírokkal és fehérjével ellátott étkezés maximalizálja a tested regeneráló- és izomépítő képességét.

 

Edzz okosabban, ne pedig keményebben

 

A Samsung Health alkalmazást már integrálva telepítettük a Galaxy Watch Active készülékedre, így ez a készülék lehet a te személyes egészség gurud. Kövesd nyomon egészségügyi adataid egyetlen képernyőn, az alkalmazás segítségével hozzáférhetsz több tucat olyan eszközhöz, amelyek nem csak a fitness céljaid elérésében segítenek, de a jóllétedben is. Egy nagyszerű kombináció ahhoz, hogy okosan edzhess.