Támogatás

Open search

Galaxy Watch Active

Explorer

Mostanság a Gear S3-asom problémáéval voltam elfoglalva Samsung téren, és csak most lestem utána a Galaxy Watch Active-nak. Első ránézésre tetszetős kis portékának tűnt, bár nem mondtam volna meg, hogy ez egy Samsung termék. Viszont mikor részletesebben rálestem, elképedve vettem észre, hogy nincsen rajta lünetta. Ez szerintem azért érdekes, mert én úgy gondolom, hogy a Samsung Watch/Gear okosórák felhasználóinak nagy része, főleg a lünetta miatt választotta pont ez a márkát, vagy esetleg ez is ott volt a főbb indokok között. Nem tudom, hogy csak a sportra kitalált óráikat tervezné-e így a Samsung (szerintem amúgy a Gear Sport-nak is jól állt a tekerhető kis körív), vagy esetleg teljesen elhagyja. Így már ha most vennék Sport okosórát, biztos hogy nem ezt választanám hanem egy Wear Os-es órát, esetleg egy Gear Sportot. Érdekel, nektek mi a vélaményetek?!

4 VÁLASZOK 4
Highlighted
Explorer

Kedves Guru11!

Samsung értékesítőként úgy gondolom, az Active óra elsődlegesen a nőket célozza meg. Az üzletben az érdeklődőket kérdezve nem zavarja őket a lünetta hiánya, illetve több Galaxy Watch Rose Gold tulajdonosával beszélve is arra a megállapításra jutottam, hogy nem feltétlenül használják ezt, pedig én is úgy gondoltam, ez egy fontos feature az órával kapcsolatban. Én úgy gondolom, a később forgalomba kerülő órákból nem fogják kihagyni a lünettát.

Üdv.:

Martin

Explorer

Mondjuk az tény, hogy a Galaxy Watch-ok (plána a Gear S3-ak) tényleg elég érdekesen állnak egy női csuklón, még a 42mm-es rose gold változat is. Viszont szerintem annak több értelme lett volna, hogy kidobják a piacra ezt az órát, meg egy lünettás változatát. (Mondjuk egy szépen továbbfejlesztett Gear Sportot) De nekem az is tetszett volna, (persze ez csak az én ötletem, és lehet hogy nem valósítható meg egyáltalán) ha a perem része ahol már nincs kijelző érintésérzékeny, és azt végigsimítva lapozhatunk a menük között, mint egy lünettával. Csak itt nem mechanikusan. Úgyis elég vastag az a káva.

Superuser II
Superuser II

Sziasztok! 

 

Azért nem mondanám, hogy leginkább nőknek készült, inkább úgy fogalmaznék, hogy a vékony csuklóval rendelkező embereknek. Én kifejezetten örültem, amikor először megláttam a bemutatón, hogy végre van egy kisebb méretű óra, ugyanis nekem is apró a csuklóm. Nagyon tetszik a minimalista, letisztult, elegáns dizájn. Ráadásul nem akad bele az ing, pulóver, kabát ujjába. Én személy szerint nem tudnám elképzelni, hogy egy Gear S3-as alvás közben is rajtam legyen, míg ezt gond nélkül.

Navigator

Én is lünetta párti vagyok, de azt simán el tudom képzelni, hogy más nem tart rá igényt. A Samsung pedig a legnagyobb vásárlóközönséget akarja megcélozni, ezért gyárt annyi féle órát. Szerencse az, hogy aki akar az tud választani ilyet is, olyat is.

Legelismertebb szerzők