Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Galaxy A40 ujjlenyomat és arcfelismerő probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 19-05-2020 11:41 AM)
1558 Megtekintések
Marcsi1990
First Poster
Beállítások

Sziasztok, 

Segítséget szeretnék kérni. Amióta frissített a telóm a legújabb 10-es androidra, azóta nem működik az ujjlenyomat olvasóm vagy csak rengeteg próbalkozásra (letisztítottam az olvasót, újra felvettem az ujjlenyomat mintákat, bár akkor is nehezen érzékelte, de élesben szinte nem működik.) Illetve ezzel együtt az arcfelismerő is sokkalta nehezebben használható. Miután egyáltalán nem működött az arcfelismerő letöröltem az összes eddigi mintát és újra próbálkoztam a felvételükkel. Először nem is érzékelte, majd másnap végre sikerült, de élesben nehezen megy.(A kamerát letisztítottam)

Előre is köszönöm a segítséget. :smiling-face:

0 tetszik
5 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Amennyiben a telefon szoftvere naprakész és egy gyári visszaállítás után (Beállítások➡Általános kezelés➡Visszaállítás➡Gyári adatok visszaállítása➡Visszaállítás) sem javul a helyzet, érdemes lenne a Terméktámogatáshoz fordulni.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Hello,

Amennyiben a fejebb emlitett gyári visszaálitás nem vezetne eredményre, a hivatalos szervizek újra tudják kalibrálni a beépitett ujjlenyomat olvasót.

Üdv,
Soma

Siti1
Student
Beállítások

Szia!

Én 2 ujjam lenyomatát próbáltam használni, szinte azonnal de volt hogy 1-2 nap után egyiket sem érzékelte.

Minkettőt töröltem, csak az egyiket visszaregisztráltam. Így működik. Olyan mintha két féle azonosítás már "sok" lenne neki.

A másik, és ez a komolyabb hiba, ami úgy néz ki nem csak az én a40-emet érint: Állandóan ledobja a sim kártyámat, van hogy sorozatosan, van hogy napokig nem. Azt vettem észre, hogy a metrójárművön kezdődött és mindig ott is jön újra elő.

Cseréltettem szolgáltatói sim kártyák, cseréltem sim1-sim2 helyet, volt szoftverfrissítés, gyáribeállítások visszaállítása, a jelenség nem szűnik meg.

0 tetszik
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Szia @Siti1 !

A SIM kártya olvasási problémájával mindenképp keress fel egy Samsung márkaszervízt, ahol garanciális ügyintézés formájában fogják tudni orvosolni a problémát. A SIM kártya cseréjét jó, hogy elvégezted, mert legalább a szolgáltatói oldalról történő probléma lehetőségét kizártad. Valószínűleg nem szoftveres a hiba, mert azt a gyári visszaállítás orvosolta volna, hanem hardveres, így mindenképp egy kis időre mellőznöd kell a készüléked.

Szép hétvégét!

Siti1
Student
Beállítások

Szia!

Köszönöm az infót.

Igen, beviszem szervízbe.

Üdv.: Tamás

@KrisztianK  írta:

Szia @Siti1 !

A SIM kártya olvasási problémájával mindenképp keress fel egy Samsung márkaszervízt, ahol garanciális ügyintézés formájában fogják tudni orvosolni a problémát. A SIM kártya cseréjét jó, hogy elvégezted, mert legalább a szolgáltatói oldalról történő probléma lehetőségét kizártad. Valószínűleg nem szoftveres a hiba, mert azt a gyári visszaállítás orvosolta volna, hanem hardveres, így mindenképp egy kis időre mellőznöd kell a készüléked.

Szép hétvégét!