Támogatás

Open search

Az új élmények boltja - Samsung Experience Store Downtown

Highlighted
Superuser II
Superuser II

Sziasztok!

 

Szeretném nektek bemutatni kicsit közelebbről az újonnan megnyílt Samsung Experience Storet. A két emeletes Samsung komplexum a Parisi udvarban nyílt, a műemlék védelem alatt álló Brudern-házban. Emiatt pedig egy elég kontrasztos képet kapunk a múlt és jelen találkozásával. Az üzlet tervezői igyekeztek bele csempészi az épület stílusát az üzlet belső részére is pl. az első emeleten található oszlopokban visszaköszön a ház homlokzatának mintázata.

 

De hogy miért is lett ez az üzlet más, mint a többi?

Egyrészt méretében győzi le a társait, másrészt pedig található itt az aktuális telefonok és tabokon felül szervíz, fóliázó, látványkonyha, Gamer sarok vagyis minden ami Samsung. 

 

20190603_155629.jpg

20190603_155617.jpg20190603_155603.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


20190529_183120.jpg

A földszinten kapott helyet a szeriz és a fóliázógép is, ami szinten minden készüléktípusra tud megfelelő védelmet biztosítani. Ezen a szinten találhatóak a most forgalomban lévő készülékek, a tartozékok (itt nem csak a tokokra, hanem a dexekre, töltőkre autós tartókra stb-re is gondolok) és a JBL és AKG kihelyezések is. Az audió részlegen ki lehet próbálni az A70-esekkkel összepárosított AKG fejhallgatókat. 

 

 

 

 

 

Az emeleten pedig a már említett látványkonyhát találjátok (ami maximálisan fel van szerelve minden igényre)

a tablet szigetet, ahol a dexet is kipróbálhatjátok. Illetve személyes kedvencem a Gamer-sarok,  ahol egész jól el lehet tölteni az időt a játékokkal és a VR székkel. Továbbá az emeleten megnézhetitek a Samsung új 8K és 4K-s Qled TV-ket. A az itt kiállított termékeket mind meglehet rendelni, az itt dolgozó értékesítők pedig segítenek kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb termékeket. 

Az üzlet lenyűgözően sokoldalú, és országos viszonylatban is páratlan. Ha a Ferenciek terén járnátok nézzetek be,  próbáljatok ki  mindent és kérdezzetek amire kíváncsiak vagytok. 

Az üzlet elérhetőségét pedig itt találhatjárok:

1052 Budapest, Ferenciek tere 10.

Telefonszám: +36202204845

E-mail: samsung.downtown@shop.bravotel.hu

 

20190603_145308-01.jpeg20190603_145322.jpg20190603_145328 (1).jpg

20190603_145401.jpg

 

 

6 VÁLASZOK 6
Navigator

Szia! 

 

Eddig csak kívülről sétáltam el a Párisi Udvar előtt, de úgy látom belülről is nagyon szuperül néz ki és itt az ideje körülnéznem az új SES storeban.

A Gamer sarokkal kapcsolatban érdekelne, hogy ki lehet-e próbálni 8K montiron is a videójátékokat?

Superuser II
Superuser II
Szia Matt!
A Gamer sarokban a VR széket tudod kipróbálni, és A70-esek vannak összehangolva AKG fejesekkel + ami a képen nem látszik két monitorral, ott lehet játszani, iIletve már Xboxozni is A 8K-s Tv-n maximum úgy tudsz játszani, ha kivetíted a telód képernyőjét a Tv-re, szóval ez is megdolgható. .
Navigator

Lehet, hogy szép a bolt belülről, csak a kiszolgálással van probléma. Nem ártana olvasgatni a véleményeket, amiket írnak az emberek a boltjaitok véleményrovatába a Google Térképen.

Aztán ott a webáruház. A Bravotel üzemelteti, nem is értem, hogy a Samsung miért adta hozzájuk a nevét. Nulla kommunikáció, nem küldik a terméket, hazudoznak össze-vissza. Rendeltem egy Samsung Dex kábelt. Megrendeltem Július 4-én és mai napig nem sikerült kiszállítaniuk. Közben rájöttem, hogy miért. Azért, mert a honlapjukon ~8000 Forintért volt kint, ennyiért rendeltem meg. Szerintem nem volt nekik raktáron. A mai napon, azaz 13 nap elteltével sikerült felhívniuk és az arcomba hazudták, hogy a GLS futár 3 alkalommal volt kint kézbesíteni. Csak ezek azt hiszik, hogy hulye vagyok és most rendeltem először úgy hogy a a GLS szállítja. A GLS az mindig hagy egy cetlit a felkeresés tényéről, elérhetőségről és még fel is szoktak hívni, hogy merre vagyok. Most viszont nem jött egyetlen telefon sem a bolttól, sem a futártól, tehát hazudtak ma nekem a telefonban. Aztán most nekiálltam és kerestem magamnak máshol DeX kábelt és láttam, hogy a SE Store már nem ~8000 ezerért, hanem 15.000 Ft-ért árulja a kábelt. Vagyis most kaptak a nagykerből és nem akarták nekem 8000 ezerért ideadni, mert szerintem ők is drágábban kapták és buktak volna rajta. x@r xemét, igénytelen troger banda. Egy emailt nem eresztettek meg, arra se válaszoltak, amit én írtam nekik. Egyébként mindent hatalmas felárral árulnak. Sokkal olcsóbb bármelyik másik boltban a Samsung termék és ugyanúgy hivatalos. Én az életben nem rendelek tőlük semmit többet és a csicsás boltjukat is messziről elkerülöm...

Superuser II
Superuser II
Kedves Macskajancsi!

Először is köszönjük az észrevételed!
A Samsung Experience Store-okat nem elsősorban csak a bravo hanem a strong is üzemelteti. Illetve a webshop teljesen független az offline boltoktól, mimt több nagyon műszaki üzletnél lásd: Média Markt. A webshopos élmény valóban kellemetlen lehet, van lehetőség az üzletekbe is kikérni ahol személyesen veheted át a terméket. Ez esetben az ott dolgozók rakják el neked, és ugyanúgy webshopos áron kapod meg.
A Samsung Experience Store Downtown google terképes véleményeit minden bizonnyal olvasgatják, 7 értékelés található ott mind a 7 db 5 csillagos. Mimden boltban más üzletvezető és személyzet dolgozik más más kiszolgálással,de mindenki törekszik a maximumra.
Illetve úgy gondolom, hogy negatív tapasztalat alapján (ami nem is egy üzletben ért téged) ne írd le magadban az összes üzletet, mert lehet remek élményekkel és pozitívan távoznál.
Köszi, hogy elolvastad a cikket!
Navigator

Azt értem, hogy személyesen is átvehető a termék, csak az a helyzet, hogy Budapest az nem egy ország, hanem egy bűzös város, ahol mindig megfájdul a fejem, ha ott 2 óránál többet töltök el. Én nem Büdipesten lakom, és hadd ne utazzak 180 km-t egy kábelért, 10 ezres útiköltségen...

Aztán engem nagyon nem érdekel, hogy ki üzemeltet és mit, engem az érdekel, hogy a Westendben levő üzletben voltam tavaly és flegma eladók voltak, akik nem nagyon foglalkoztak azzal, hogy bement egy vásárló, alig néztek föl a Facebookból. Szakmaiatlan fiatalok voltak az eladók, akik persze a koruk ellenére semmit nem tudtak semmiről.

Nézd meg a Westend SE Store értékeléseit. Az bizony nem 5 csillagos. Kicsit legyél nyitottabb a világra. Ne csak egy boltot nézz. És ne hidd azt, hogy csak Budapesten élnek emberek...

Egyébként kezelheted külön az üzleteket, csak akkor vegyétek le a Samsung feliratot az üzletekről, mert ez így megtévesztő...

Én személy szerint csalódtam a Samsung Experience Store online üzletében és a személyes üzletében. Sőt, a Samsung mintabolt teljesítménye is nulla, zéró. Mert pár éve bementem egy Samsung MINTABOLT-ba és nem volt kiállítva az akkoriban aktuális Gear S3 Frontier... Kérdeztem is a boltost, hogy akkor mégis hol lehet megtekinteni, a Mercedes szalonban? De persze Huawei meg Xiamiau tokot azt árultak a SAMSUNG MINTABOLTBAN. 

Szóval igénytelen az egész. Én biztosan nem engedném, hogy ezek a boltok a Samsung logót használják. Tanulhatnának az Aqua Computertől, az eDigitaltól, vagy PC Landtól, de sok kiváló webes és elő áruházat írhatnék, akik 10000X profibbak, igényesebbek mint a kulibuli Samsung koszfészkek...

Navigator

És még annyi jutott eszembe erről a dologról amit írtál, miszerint kölönféle boltokban különféle eladók vannak. Ez így van. csakhogy képviselnek ezek az eladók vagy alvállalkozók valamit, mégpedig a SAMSUNG világcéget. tehát ennek megfelelően kellene viselkedni és szolgáltatni. Mondok egy példát. Te bemész bármelyik pesti vagy vidéki McDonalds étterembe, elvárod, hogy a kedvenc hamburgered mindegyik üzletben ugyanolyan minőségű és ízű legyen, a kiszolgálásról nem is beszélve. Bemész bármelyikbe és ugyanaz az arculat és a hamburger íze is ugyanolyan. Nem mondhatja azt az egyik Mekis, hogy "hhá nállunk azé folyott szíjjel a hambúger, mer mi aavállalkozók vagyunk a Pestabáccsi korcsmájábú és mi így csinájjuk a hambúgert"
Tehát a Samsung sem teheti azt meg, hogy nem válaszol az email-re, vagy éppen flegmasrácokat alkalmaz az üzleteiben. Meg miért árul Huawei tokot és miért nem árul Samsung alkatrészt és miért nem vesz át szervizre minden Samsung terméket, miért nekem kell postázgatnom oda, ahol vettem? Szóval van baj nem kevés a hozzáállással.