Támogatás

Open search

A nagy utazás - mit vigyek magammal?

Superuser II
Superuser II

5ca77a9379fa207ffd1d615f_Thor H Ulstad Trolltunga Preikestolen Kjerag - 2018 Norwegian Fjords (127) copy.jpg

Sziasztok!

 

Az utóbbi időben nagyon sokat utaztam, és ez még jobban arra késztet,hogy jobban megismerjem a világot.  Most egy nagyobb útra szántam el magam, a cél pedig Norvégia egy hétre.  Az időpontot még nem tűztem ki, de valószínűleg a kora tavaszi időszakot választom. ( Így talán nem leszek hóember az első kint töltött 10 perc után ) Jártatok már a Skandináv térségben? 

Illetve picit gondban vagyok, hogy mégis mit kéne magammal vinnem, mert nem szeretnék sok dolgot cipelni és főként felfedezni szeretnék és nem a városokban tölteni az időt. 

 

Ti terveztek nagyobb utat a közeljövőben? 

 

 

4 VÁLASZOK 4
Explorer

Szia! 

 

Bár mi főleg Magyarországon szoktunk túrázni azért elég sok kilóméter van már a hátunk mögött  

Szerintem a legnagyobb hiba amit elkövethetsz az, hogy túl sokat pakolsz a táskádba, velünk sajnos többször előfordult, hogy túl sok élelmet vittunk magunkkal, pedig mivel viszonylag gyakran keresztezték az utunkat falvak, akár  ott is megvásárolhattunk volna amire szükségünk volt, ha nem vad kempingezni terveztek maximum 1-2 napi élelmet bőven elég vinni.

 

Én is igyekszem sokat utazni, és éppen a következőt tervezem valahogy szintén kora tavasszal.

Esetleg van amit ajánlanál legutóbbi utazásaid közül?  

Superuser II
Superuser II

Szia Dani!

 

Köszönöm a tippet, igyekszem majd kiszelektálni a  listát. A túl sok élelem nem gond nálam, nem sokáig szokták túlélni, de a nasinak meghagyom a helyet  

Ami nekem nagyon maradanó élmény volt idén az Spanyolország volt. Voltunk a Montserraton és a Mount Tibidabonál is. Itt viszont az út nagy részét motorral tettük meg. Hihetetlen szerpenitnek és utak vannak abban a térségben.  Van lehetőség rendesen túrázni is, ellenben azt tudom ajánlani hogy vagy kora tavasszal menjetek vagy ősszel ,mert piszok meleg van és nagyon könnyű leégni. Ide ajánlott magatokkal vinni sok sok vizet és naptejet.

 

20190705_174032.jpg

  

Navigator

Nagyon szép hely, szerintem ideje többet utaznom

 

 

 

Explorer

Szia Evelin!

Tényleg nagyon gyönörű helynek néz ki, felírtam a listámra
Mi idén Szlovéniában a Bohinj-tónál jártunk, amit hasonlóképpen csak ajánlani tudok:

 

69516283_1582446171890806_2226172439614717952_n.jpg