Támogatás

Open search

Tab A 2016 szaggat

Navigator

Sziasztok!

A párom Galaxy Tab A (2016) tabletje mostanában egyre gyakrabban akad, laggol egész nagyokat. Napi rendszerességgel tartja karban az alap karbantartó programokkal és CCleanerrel is, azonban így is masszív akadások vannak. (amik miatt kevésbé élvezhető a Candy Crush )

Van esetleg valakinek ötlete mit próbálhatnánk még meg, vagy eljött az ideje, hogy beruházzunk egy új tabletre?

4 VÁLASZOK 4
MónikaSz Moderator
Moderator

Szia,

Ebben az esetben megoldást jelenthet a gyári adatok visszaállítása, ez által a szoftver gyári alapértékekre állítható és megszűnnek a szoftveres hibák. Előtte szükséges az adatmetés, mivel ez a beállítás a készülék memóriájába mentett adatok törlésével jár. Adatmentésre a Smart Switch programot használhatod, a következő linken érhető el: http://www.samsung.com/hu/support/smartswitch/

Üdv.

Navigator

Üdv!

 

Igen, a gyártók bevett szokása, hogy amikor kiadnak egy-egy új tabletet, akkor a régebbi eszközöket rendszerint elb..ák egy frissítéssel, hogy késztetést érezz az új eszköz vásárlására. Ezt természetesen tagadják, de én mint tapasztalt smartphone felhasználó ezt a tényt nagyobb összegben meg merem fogadni. Ez ellen úgy tudsz védekezni, hogy egy új eszköz vásárlásakor azonnal letiltasz minden frissítést. Egy új kiadású eszköznél (gyártási évben vásárolt) az első 2-3 frissítést fel szabad engedni, ezek valóban a felhasználók által jelzett hibákat orvosolják. A többi frissítést nem szabad felengedni. Főverzió váltás minden, ismétlem minden esetben, kivétel nélkül tönkreteszi a készüléket és szándékosan. Hogy vegyél másikat. Csinálhatsz te havonta rendszervisszaállítást, a büdös életben nem lesz többé olyan, mint mikor megvetted. Hiába a régi bevált alkalmazásaidat használod és nem használod a legújabb, legnagyobb erőforrás igényű szoftvereket. Gondold végig. Egy kendikráss miatt 16 magos processzor kelljen meg 32 GB RAM? Ugye nem...?

A készüléket hivatalos úton megvásárolt vírusirtó programmal célszerű védeni.

Kijelentésem egyéni tapasztalataimon alapul, az én saját véleményem és nem a Samsung álláspontja.

Highlighted
First Poster

Sziasztok! Adott egy Samsung galaxy a6 2016 tablet, ami hard reset után beindul ugyan, de nem talál wifi hálózatot!Valami ötlet?:-)

First Poster

Recoveryben azt írja, a képernyő alján, hogy E:failed to find /misc particion