Támogatás

Open search

Samsung Galaxy Tab S6: Új tablet a kreatív és hatékony munkavégzéshez

KittyM Moderator
Moderator

A Samsung bemutatja a Galaxy Tab S6 táblagépet, amellyel a felhasználók kreatívan valósíthatják meg ötleteiket, szabadon alkothatnak és folyamatosan, bárhol, bármikor lépést tarthatnak a világgal. Az új tablet azok számára készült, akik örökké kíváncsiak, és a kreatív önkifejezést keresik. A Galaxy Tab S6 segítségével a felhasználók most még többre lehetnek képesek.  

 

Névtelenfsa.png

 

Az újratervezett S Pen támogatja a kreatív munkát és a produktivitást : A beépített BLE távirányító funkciók, beleértve a gesztus alapú S Pen Mozdulatokat, lehetővé teszik az S Pen felhasználói számára, hogy szelfiket és videókat készítsenek, multimédiás tartalmakat hozzanak létre és kezeljenek, akkor is, mikor a tablet nincs a kezükben. Az S Pen vezeték nélküli töltője akár 10 órás működési időt biztosít az akkumulátornak, mindössze 10 perces töltési idővel is. 

 

A Galaxy Tab S6 a Samsung első, dupla kamerával felszerelt tabletje, amely Ultraszéles látószögű kamerával érkezik a még jobb fotózás érdekében. A megújult kamera egy könnyű, 5,7 mm vékony vázba illeszkedik, így a készülék könnyedén hordozható. 

 

A 123 fokos látómezővel rendelkező Ultraszéles látószögű kamerát az emberi szem látómezője inspirálta, így a felhasználók az eseményeket és az eléjük táruló látványt pontosan úgy rögzíthetik, ahogyan látják azokat. 

 

A Samsung a tabletek közül elsőként a Tab S6 készülékében mutatja be a kijelzőjébe épített Ujjlenyomat-olvasót, amelynek köszönhetően az eszköz használata minden eddiginél kényelmesebbé válik. 

 

Legyen szó egy új generációs játékról vagy a kedvenc TV sorozatuk új epizódjairól, a Galaxy Tab S6 felhasználóinak minden esetben lenyűgöző vizuális élményben lesz részük. A 10,5 colos Super AMOLED kijelzőnek és az AKG és a Dolby Atmos® által biztosított négy darab hangszórónak köszönhetően a nagyszerű szórakozás garantált. 

 

A Samsung Galaxy Tab S6 Magyarországon augusztus második felétől érhető el a boltokban kék és szürke színekben augusztus 7-től pedig előrendelhető. 

 

 

 

A készülék előrendelési lehetőségeiről további információ augusztus 7-től lesz elérhető a www.samsung.com weboldalon. 

A Galaxy Tab S6-tal kapcsolatos további információ a www.news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com vagy a www.samsung.com/galaxy weboldalakon érhető el.

 

1 VÁLASZ 1
Highlighted
Explorer

Fú, tök baró. Széles látószögű kamera. Bluetooth varázspálcával. Mint a mesében. Minden tablet tulajdonos legfőbb álma, hogy egy bazi nagy tablettel szelfizgessen úgy, hogy a szomszéd irodából áttekintve alig nézik hülyének az illetőt, hogy mit baromkodik ott a tollával, amit ti gesztusvezérlésnek hívtok.

 

És más újdonságot már fel se tudtok sorolni, mert kb ennyi az újdonság. BLE távirányító.

Mondjátok, ti nem akartok eladni? Miért nem olvasgatjátok el a korábbi tableteitek szakfórumait? Ott világosan elpofázza minden user a tabletejitek nyűgjeit, bajait.

Az emberek f@sza tele van azzal, hogy nincs még a gyári tokon se valami pattintós vagy bedugós ceruzatartó. Nagyon gáz. Teszi az ember ide, teszi oda a ceruzát, ami már inkább nyűg, mint hasznos. Próbálkoztok ilyen mágneses marhasággal, csakhogy az könnyen leesik. És annyi pénzt kértek azért a műanyag sza.r ceruzáért, hogy ha elhagyom, hogy inkább nem kockáztatok és nem használom a mágneses megoldást.

 

Aztán itt a kompatibilitási probléma, amit a Tab S3 fórumban már kifejtettem. A saját Samsung alkalmazásaitok nem támogatják a fektetett módot.

Azt is elmesélhetné valaki, hogy pl a Samsung Reminder miért nem használható a SAMSUNG tábagépen?????? Samsung Tab S3-mon nincsen SAMSUNG reminder alkalmazás és nem is tudom hivatalosan feltelepíteni. Összegezzük. Adott egy osto.ba cég, aki azt szeretné, ha mindenki Samsung készülékeit használná. És ezért kifejleszti a Samsung socialt. És annyira ***** a cég, hogy még a saját eszközeire se teszi elérhetővé a Samsung social részét a Samsung remindert. Most őszintén, miért használnám a Samsung szarjait a telefonon, mikor sehol máshol nem tudom utána használni? Megosztható jegyzetek, emlékeztetők, amiket nem tudok használni, mert mondjuk kint van a telefon az előszobában a táskámban. A tablet ugyan bent van az asztalon, de azon nem látom az emlékeztetőt, mert nincsen rajta a program. Nem látom PC-n sem. 

Akkor szerintetek a Samsung szarjait fogom használni, vagy inkább használom a Google Keep alkalmazást, amit tudok használni telefonon, táblagépen, laptopon és a jegyzeteket (bevásárló listát) meg tudom osztani a feleségemmel? Amit Ő tud módosítani. Pl van a megosztott bevásárlólista. Eszébe jut, hogy kell mosópor. Fel tudja írni az LG telefonján is a munkahelyén, mert a Keep mindennel kompatibilis. Én meg a boltban mikor vásárolok, akkor látom, hogy mit írt fel a feleségem. Ha megvan, akkor bejelölöm készként és kihúzza a lista nálam is és nála is, így nem fordul elő, hogy kétszer vesszük meg ugyanazt a terméket. Ha nekem jut eszembe, hogy kell borotvahab, akkor felírom, megjelenik a feleségemnél is és ha ő van boltban, ő veszi meg. Míg sorban áll a kasszánál, kihúzza ami megvan. És az nálam is eltűnik. 

Vagy ülök az asztalnál a PC-nél és kiszól a feleségem a konyhából, hogy kifogyott a mustár. Én meg kényelmesen felírom az aztalnál a PC-n a listára. Nem neki kell lisztes kézzel felírnia. A mustár megjelenik mindkettőnk összes szinkronizált eszközén. És ezt évek óta használjuk. A Samsung reminderrel ezt hol lehet megcsinálni? Sehol. Akkor minek is használjam?

 

Erre jön a Samsung a BLE varázspálcájával meg a széles látószögű kamerával, amit a tabletfelhasználók 8%-a ki is használ. Gratulálok. És persze a Samsung szeretné, ha az ő alkalmazásait használnánk, ami konkrétan nem hogy más márkával nem kompatibilis, de még önmagával sem... Ezt nem találjátok gáznak?