Támogatás

Open search

Galaxy tab 3 bluetooth billentyűzet hiba

First Poster

A tábla pc-mhez vettem egy Alcor Bt-100 bluetooth billentyűzetet. Minden betű jó rajta, de a hosszú ű betű helyén hosszú í-t ír ki. A billentyűzeten nincs hosszú í, elvileg Alt Gr + j kombinációval kellene bejönnie csak. Be is jön így, de az ű betű helyén is í-t kapok. Próbálkoztam különféle billentyűzet appokkal, de bármelyiket futtatom akkor a Samsung billentyűzeten nincs magyar ékezet. Ha csak a Samsung billentyűzetet állítom be, akkor van ékezetes betű, kivéve az ű-t. Kipróbáltam mobil telefonnal is (Huawei P8), azzal minden gond nélkül működik. Tehát nem hardver hiba. Valahogy a tablet Samsunk billentyűzetét kellene konfigurálni, de nem tudom, hogyan lehetne - sokat próbálkoztam. Eltávolítani nem lehet - gyári. 

Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni...

 

9 VÁLASZOK 9
BeataV Moderator
Moderator

Szia,

 

Ebbn az esetben a Beállításokon belül szükséges a Samsung billentyűzet helyett a fizikai billentyűzetnél átállítani a nyelvet magyarra amikor a külső billentyűzet csatlakoztatva van. A pontos lépésekről is tudunk tájékoztatni, ha elküldöd a részünkre a készülék pontos típusát.

 

Üdv,

First Poster

Szia!

Köszi a választ.

A készülék típusa: 

Samsung Galaxy tab 3.

CE 0168

Model: GT-P5210

S/N: RF2D918JQJB

 

Üdvözlettel: Attila

First Poster

Szia!

Köszi a választ.

A készülék típusa: 

Samsung Galaxy tab 3.

CE 0168

Model: GT-P5210

S/N: RF2D918JQJB

 

Üdvözlettel: Attila

Helping Hand

Szia!

 

A GT-P5210 készülék esetén a Beállítások-Nyelv és bevitel-Fizikai billentyűzet útvonalon lépj a fogaskerék ikonra, majd a Nyelv kiválasztásánál jelöld meg a Magyar nyelvet. Amennyiben ezt követően is tapasztalod a jelenséget, hívd ügyfélszolgálatunkat a 06-80-726-7864 díjmentes telefonszámon és munkatársaink segítenek megoldást találni.

 

Üdv!

First Poster

Szia!

Sajnos nincs meg az általad említett menüpont a gépen. Csatolom, mit látok rajta. Átnéztem, sehol sem találok olyat, hogy "fizikai billentyűzet" :(

AttilaIMG_20180628_153741.jpgIMG_20180628_153749.jpg

Helping Hand

Szia!


Ez esetben arra kérünk, hogy jelezd a történteket ügyfélszolgálatunknak az alábbi díjmentes telefonszámon: 06-80/726-7864.

Igénybe veheted a távkezelés szolgálatást, aminek keretein belül egy technikusunk rácsatlakozik a készülékre és ellenőrzi, hogy mi okozhatja a tapasztalt jelenséget.


Üdv!

First Poster

nekem is ez a G tab 3 van, az alcor 100-zal. A jobb oldali, de csak a jobboldali alt option gomb es a j egyidejű nyomásával írja a hosszú í-t.

 

Nekem meg az a gondom, hogy Bluetooth-on  nem lehet se rá, se róla küldeni semmit. 

Bekapcsolás után ír egy ilyesmit, hogy az összes soros porton a bluetooth használatát jogszabály tiltja!

Bocs, hogy ide írtam akérdésem, de új üzenetet, kérdést se tudtam itt létrehozni.

Tud valaki esetleg megoldást?

Előre is köszi

TP

Highlighted
First Poster

Szia!

Köszönöm szépen a választ a hosszú í ügyben. Közben azóta én is rájöttem , de rengeteget szívtam vele...

A bluetooth-os kérdésed megoldásában sajnos nem tudok segíteni :(

 

Attila

Helping Hand

Szia!

 

Általában akkor jelenik meg ilyne jellegű hiba vagy figyelmeztető üzenet, ha a készüléken egy bizonyos titkosított vagy  védett céges E-mail fiók van használatban.

 

A jelenség alapos és teljes körű kivizsgálása érdekében,  kérjük hívd fel ügyfélszolgálatunkat a 06-80-726-7864 díjmentes telefonszámon, technikusaink egyike rácsatlakozhat a táblagépre és ellenőrizheti a készüléket.

 

Üdv!