Támogatás

Open search

Galaxy tab 3 bluetooth billentyűzet hiba

First Poster

A tábla pc-mhez vettem egy Alcor Bt-100 bluetooth billentyűzetet. Minden betű jó rajta, de a hosszú ű betű helyén hosszú í-t ír ki. A billentyűzeten nincs hosszú í, elvileg Alt Gr + j kombinációval kellene bejönnie csak. Be is jön így, de az ű betű helyén is í-t kapok. Próbálkoztam különféle billentyűzet appokkal, de bármelyiket futtatom akkor a Samsung billentyűzeten nincs magyar ékezet. Ha csak a Samsung billentyűzetet állítom be, akkor van ékezetes betű, kivéve az ű-t. Kipróbáltam mobil telefonnal is (Huawei P8), azzal minden gond nélkül működik. Tehát nem hardver hiba. Valahogy a tablet Samsunk billentyűzetét kellene konfigurálni, de nem tudom, hogyan lehetne - sokat próbálkoztam. Eltávolítani nem lehet - gyári. 

Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni...

 

9 VÁLASZOK 9
Highlighted
BeataV Moderator
Moderator

Szia,

 

Ebbn az esetben a Beállításokon belül szükséges a Samsung billentyűzet helyett a fizikai billentyűzetnél átállítani a nyelvet magyarra amikor a külső billentyűzet csatlakoztatva van. A pontos lépésekről is tudunk tájékoztatni, ha elküldöd a részünkre a készülék pontos típusát.

 

Üdv,

First Poster

Szia!

Köszi a választ.

A készülék típusa: 

Samsung Galaxy tab 3.

CE 0168

Model: GT-P5210

S/N: RF2D918JQJB

 

Üdvözlettel: Attila

First Poster

Szia!

Köszi a választ.

A készülék típusa: 

Samsung Galaxy tab 3.

CE 0168

Model: GT-P5210

S/N: RF2D918JQJB

 

Üdvözlettel: Attila

Helping Hand

Szia!

 

A GT-P5210 készülék esetén a Beállítások-Nyelv és bevitel-Fizikai billentyűzet útvonalon lépj a fogaskerék ikonra, majd a Nyelv kiválasztásánál jelöld meg a Magyar nyelvet. Amennyiben ezt követően is tapasztalod a jelenséget, hívd ügyfélszolgálatunkat a 06-80-726-7864 díjmentes telefonszámon és munkatársaink segítenek megoldást találni.

 

Üdv!

First Poster

Szia!

Sajnos nincs meg az általad említett menüpont a gépen. Csatolom, mit látok rajta. Átnéztem, sehol sem találok olyat, hogy "fizikai billentyűzet" :(

AttilaIMG_20180628_153741.jpgIMG_20180628_153749.jpg

Helping Hand

Szia!


Ez esetben arra kérünk, hogy jelezd a történteket ügyfélszolgálatunknak az alábbi díjmentes telefonszámon: 06-80/726-7864.

Igénybe veheted a távkezelés szolgálatást, aminek keretein belül egy technikusunk rácsatlakozik a készülékre és ellenőrzi, hogy mi okozhatja a tapasztalt jelenséget.


Üdv!

First Poster

nekem is ez a G tab 3 van, az alcor 100-zal. A jobb oldali, de csak a jobboldali alt option gomb es a j egyidejű nyomásával írja a hosszú í-t.

 

Nekem meg az a gondom, hogy Bluetooth-on  nem lehet se rá, se róla küldeni semmit. 

Bekapcsolás után ír egy ilyesmit, hogy az összes soros porton a bluetooth használatát jogszabály tiltja!

Bocs, hogy ide írtam akérdésem, de új üzenetet, kérdést se tudtam itt létrehozni.

Tud valaki esetleg megoldást?

Előre is köszi

TP

First Poster

Szia!

Köszönöm szépen a választ a hosszú í ügyben. Közben azóta én is rájöttem , de rengeteget szívtam vele...

A bluetooth-os kérdésed megoldásában sajnos nem tudok segíteni :(

 

Attila

Helping Hand

Szia!

 

Általában akkor jelenik meg ilyne jellegű hiba vagy figyelmeztető üzenet, ha a készüléken egy bizonyos titkosított vagy  védett céges E-mail fiók van használatban.

 

A jelenség alapos és teljes körű kivizsgálása érdekében,  kérjük hívd fel ügyfélszolgálatunkat a 06-80-726-7864 díjmentes telefonszámon, technikusaink egyike rácsatlakozhat a táblagépre és ellenőrizheti a készüléket.

 

Üdv!