Support

Open search

De Q-rator app: Wat is het en wat kun je ermee?

Highlighted
Nick Moderator
Moderator

Q-rator is onderdeel van onze Samsung Smart Things app. Smart Things zorgt ervoor dat je met een telefoon al onze apparaten kunt besturen en verbinden; 'Everything Connected'. Q-rator biedt een aantal handige opties zoals een wasrecept, wasplanner en Home Care Wizard.

 

 

q-rator2.jpg

 

Met wasrecept kun je aangeven wat je gaat wassen. Dit kunnen dus bijvoorbeeld T-shirts, hemden en/of broeken zijn. Als je dit aanvinkt in de app kun je zien wat voor kleding bij elkaar past. Als je nog de kleur en vuilheidsgraad invult krijg je op de app het ideale wasprogramma te zien. Het ideale programma kun je dan meteen in de planner zien.

 

 

Met wasplanner kun je een wasprogramma instellen, bijvoorbeeld E-katoen of superspeed, stel hierna de eindtijd in en de planner is klaar. De machine rekent uit wanneer 't moet starten en op de door jou gekozen tijd is de machine klaar en jouw kleding weer perfect schoon. 

 

Home Care Wizard is een functie waarbij je elke week of maand een onderzoeksrapport kan ontvangen. Hier zit een waslog in, een energie monitor en een aanbeveling voor wanneer je een reinigingsprogramma in kunt schakelen. Home Care Wizard houdt jouw trommel in optimale conditie. Zo zorgen wij ervoor dat jouw wasmachine langer meegaat. 

 

Indien je gebruik wilt gaan maken van de app is het nodig de app te linken met jouw Quickdrive wasmachine, dit doe je zo:

 

  1. Zorg voor een stabiel WiFi netwerk op de telefoon, deze wordt overgezet op de Quickdrive wasmachine.
  2. Open de Smart Things app en klik op 'apparaat toevoegen'.
  3. Druk op de wasmachine de knop 'Smart Control' een aantal seconden in totdat het AP logo in beeld komt op het display.
  4. De wasmachine komt nu in beeld in de app, klik hierop.
  5. Druk nogmaals, wanneer de app dit aangeeft, kort op de Smart Control knop op de wasmachine.
  6. De wasmachine zal nu gekoppeld worden aan het netwerk en de app.
  7. Q-Rator is nu zichtbaar wanneer je op de wasmachine klikt.

 


---------
Signature-Note10
"Changes call for innovation, and innovation leads to progress"